Cancan

Geanina Varga s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. În ce scandaluri a fost implicată frumoasa vedetă

Publicat: 17 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Geanina Varga s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. În ce scandaluri a fost implicată frumoasa vedetă
Geanina Varga s-a iubit cu bărbați faimoși din România și a trecut printr-un divorț scandalos.

Celebra prezentatoare Geanina Varga s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. Dincolo de cariera de succes în televiziune, vedeta are un trecut amoros tumultuos, iar poveștile de dragoste controversate i-au adus și mai multă celebritate. În urmă cu câțiva ani aceasta a trecut printr-un divorț scandalos, iar după despărțire Geanina Varga și fostul soț și-au adresat replici dure în spațiul public.

În ultima perioadă, Geanina Varga este o prezență discretă în lumea mondenă, însă face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Puțini sunt cei care știu în ce scandaluri a fost implicată frumoasa vedetă.

Geanina Varga, povești de iubire cu mai mulți bărbați celebri

Geanina Varga este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton. Celebra prezentatoare s-a remarcat de la primele apariții în public, având succes în lumea modei, dar și în cinematografie, după ce a apărut în câteva filme de succes.

La vârsta de 36 de ani, Geanina Varga se bucură de succes și face furori cu fizicul de invidiat. Pe plan profesional, vedeta este extrem de apreciată de public, însă în ultima perioadă aceasta a fost o apariție rară la tv.

Puțini sunt cei care știu că frumoasa prezentatoare s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a trecut printr-un divorț scandalos. Geanina Varga a fost acuzată de fostul soț de infidelitate, iar după câțiva ani de mariaj, cei doi au decis să se despartă.

Geanina Varga s-a căsătorit la vârsta de 18 ani cu celebrul om de afaceri Irinel Varga, având o căsnicie tumultuoasă. Vedeta și-a acuzat partenerul de viață de violență și infidelitate, iar relația lor a fost plină de certuri și împăcări.

Geanina Varga a avut o relație de dragoste și cu Oliver Archirescu, un prosper afacerist. Mai mult, aceasta s-ar fi iubit și cu fotbalistul Ciprian Marica, însă povestea lor de iubire a fost una de scurtă durată.

De controverse în viața privată a avut parte și Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, care s-a afișat în ipostaze surprinzătoare alături de acesta. Mai mult, vedeta face furori și pe Instagram cu fotografiile extrem de provocatoare.

În prezent, Geanina Varga apare tot mai rar la tv și ezită să vorbească despre bărbatul din viața ei. Aceasta încearcă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor și se bucură de succes în afaceri.

Ce spune frumoasa vedetă despre scandalurile în care a fost implicată

La vârsta de 36 de ani, Geanina Varga se declară o femeie împlinită. În pofida trecutului tumultuos și a controverselor din viața privată, aceasta este mai fericită ca oricând alături de băiatul ei din mariajul cu Irinel Varga.

Pe lângă controversata relație cu fostul soț, Geanina Varga a ajuns în atenția publicului și după ce a realizat un pictorial incendiar în celebra revistă Playboy. La vârsta de 20 de ani, Geanina Varga a acceptat să pozeze nud, însă în prezent regretă că s-a lăsat fotografiată în ipostaze îndrăznețe.

,,Nu s-a întâmplat absolut nimic după acea şedinţă foto, din contră, m-am concentrat mai mult pe creşterea copilului. N-aş mai poza. Dacă mă întrebi, habar nu am de ce am pozat atunci.”, a declarat aceasta.

O altă vedetă din România care a pozat în Playboy este celebra prezentatoare Gabriela Cristea. Aceasta a pus pe jar inimile bărbaților după pictorialul incendiar făcut la începutul carierei sale în televiziune. Și prezentatoarea de știri Andreea Esca a surprins cu ipostaze îndrăznețe pe vremea când era însărcinată, la fel ca Mihaela Rădulescu, care nu a pozat în Playboy, dar se afișează în ținute provocatoare ori de câte ori are ocazia. Recent, aceasta a realizat o ședință foto sexy la vârsta de 52 de ani.

O prezență răvășitoare în lumea mondenă este și Ileana Badiu, care face furori pe Instagram și se mândrește cu familia ei superbă.

În pofida scandalurilor în care a fost implicată, Geanina Varga, acum Geanina Ilieș, se bucură din plin de viață alături de băiatul ei, de care este tare mândră. Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și își dorește să țină viața privată departe de ochii curioșilor.

„Patrick mi-a schimbat total viaţa, mi-a metamorfozat psihicul şi m-a făcut să-mi iau în serios acest angajament de mamă. Am devenit mult mai sensibilă, e tot ce iubesc mai mult, mai curat şi mai neconditionat.”, a precizat aceasta despre fiul ei.

Geanina Varga s-a iubit cu bărbați faimoși din România și a trecut printr-un divorț scandalos. În prezent, frumoasa prezentatoare se dedică profesiei, are succes în afaceri și face furori de fiecare dată când apare în public.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu