Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gemenele identice care s-au căsătorit cu gemeni identici și sunt însărcinate în același timp. Ce alte obiceiuri bizare au

Gemenele identice care s-au căsătorit cu gemeni identici și sunt însărcinate în același timp. Ce alte obiceiuri bizare au

20 feb. 2021, 09:18,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gemenele identice Brittany și Briana Deane s-au căsătorit cu un alt set de gemeni și sunt însărcinate acum în același timp.

Brittany și Briana Deane, în vârstă de 33 de ani, din Virginia, și-au petrecut viețile împreună și au trecut prin toate marile etape împreună.

Femeile s-au căsătorit cu un alt set de gemeni identici, Josh și Jeremy Salyers, în vârstă de 35 de ani și, acum, sunt însărcinate în același timp.

Mai mult, surorile și soții lor trăiesc toți în aceeași casă, scrie Daily Mail.

Ce obiceiuri neobișnuite au Brittany și Briana, gemenele identice

Brittany și Briana s-au îmbrăcat în rochii similare cu cea a Frumoasei Adormite și au anunțat celor 84 de mii de urmăritori pe care îi au pe Instagram că Brittany și Josh urmează să aibă un băiețel, în timp ce Briana și soțul ei preferat să țină secret genul bebelușului lor pentru moment.

Alături de imagine, gemenele au scris: ”Suntem extrem de încântate să avem un mic băiețel în familia noastră…și numărăm zilele până când vom afla sexul bebelușului numărul 2!”

Brittany și briana i-au cunoscut pe soții lor la un festival destinat gemenilor din anul 2017. După doar 6 luni de când ambele cupluri au început relațiile, gemenii au cerut gemenele în căsătorie.

Cele două cupluri s-au căsătorit în Ohio, în luna august 2018. Gemenele au purtat rochii identice și și-au anunțat și sarcinile împreună în luna august a anului trecut. În imaginea publicată pe Instagram, ce anunța cele două sarcini, gemenele au scris și un mesaj emoționant.

”Ia ghiciți! Ambele cupluri sunt însărcinate! Suntem încântați și recunoscători că suntem gravide în același timp și că putem împărtăși vestea cu voi!” au scris gemenele. ”Copiii nu vor fi doar verișori, ci vor fi frați genetici! Abia așteptăm să-i cunoaștem și ei să se cunoască între ei!”

Gemenele urmează să nască în luna octombrie

Gemenele au atras atenția publicului la nivel mondial după ce au fost cerute în căsătorie de soții lor cu inele identice de diamant. Gemenii le-au cerut mâna în căsătorie în același timp și gemenele au avut aceeași reacție la veste.

La nunta lor au fost invitate 15 perechi de gemeni, eveniment ce a fost și televizat în anul 2019. Înainte să se cunoască pe gemene, Josh și Jeremy au făcut un pact să se căsătorească doar cu o pereche de gemene.

Brittany și briana și soții lor, Josh și Jeremy, se îmbracă identic și se fotografiază des în ținutele lor identice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *