Actualitate

Gemenele lui Mihai Morar au împlinit 15 ani. Ce mesaj emoționant le-a transmis amul de radio

Publicat: 27 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gemenele lui Mihai Morar au împlinit 15 ani. Ce mesaj emoționant le-a transmis amul de radio
Mihai Morar se bucură de un mare succes pe plan profesional, însă și în viața personală o duce la fel de bine

Mara și Cezara, gemenele lui Mihai Morar, au împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, ocazie cu care tatăl lor le-a transmis un mesaj emoționant. Celebrul om de radio și soția sa au o familie frumoasă, binecuvântată cu trei fiice. Gemenele lui Mihai Morar le oferă părinților foarte multe motive de mândrie.

Mihai Morar se bucură de un mare succes colosal pe plan profesional, însă și în viața personală o duce la fel de bine. Omul de radio are o familie frumoasă, iar fiicele lui îi dăruiesc zilnic motive de mândrie, laudă și recunoștință. Recent, gemenele acestuia au împlinit 15 ani.

Gemenele lui Mihai Morar au împlinit 15 ani

Mihai Morar, mesaj emoţionant pentru gemenele sale care au împlinit 15 ani. Cu ocazia aniversării, realizatorul radio a ținut să le transmită câteva gânduri de iubire.

„Iubitele mele, Mara și Cezara,
CINCISPREZECE. Când încep cei mai frumoși ani. Poate o să vi se pară teribili acum, dar cu vârsta de acum o să vă hrăniti toată viața.
CINCISPREZECE. Poate vârsta copilului interior a fiecărui adult care ascultă de copilul interior. Adică, motorul, focul viu, vocea sau cum mai vreți voi să-i spuneți.
CINCISPREZECE. Vă minte cine vă spune că e vârsta critică. E vârsta capitală. Pentru că prieteniile adevărate de acum rămân pentru totdeauna.
CINCISPREZECE. Pentru că pasiunile de acum ard toată viața.
CINCISPREZECE. Nu mai sunteți copii, dar așa o să vă spună mami și tati toată viața. Nu mai sunteți copii, dar asta vă rămâne vârsta copilului vostru interior toată viața.

CINCISPREZECE. Anii cu cele mai multe întrebări. Să nu vă speriați, sunt minunați. Anii îngrozitori ai vieții sunt cei în care ai mai multe răspunsuri decât întrebări.
CINCISPREZECE. Când te scuturi de tot de copilărie, pe dinafară, dar o păstrezi pe veci pe dinăuntru.
CINCISPREZECE. Anii la care unii deja erau faimoși, alții campioni, alții bogați. Voi să fiți doar vii.

CINCISPREZECE. Vârsta la care visezi să schimbi lumea. N-o s-o schimbați! Dar, vă știu, nici lumea n-o să vă schimbe pe voi.
CINCISPREZECE. Anii la care vocea lui Taylor Swift se aude mai tare decât vocea părinților. Dar, în curând, chiar și vocea lui Taylor va fi acoperită de o voce care abia acum se formează: vocea sinelui vostru.
CINCISPREZECE. Vârsta primilor fluturi în stomac. Dar despre asta vă spune Taylor mai multe.
La mulți ani, Mara și Cezara! Vă iubim!”, este mesajul transmis de Mihai Morar.

Fiica cea mică a lui Mihai Morar este la grădiniță

Realizatorul radio și soția sa le-au organizat fetelor o petrecere inedită, unde s-au bucurat din plin de surprize. Mihai Morar și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani, iar împreună au o familie foarte frumoasă, cu trei fete adorabile.

Ei bine, în timp ce mezina familiei a avut prima serbare la grădiniță în urmă cu câteva luni, celelalte două fiice au absolvit clasa a 8-a și au susținut Evaluarea Națională, unde și-au demonstrat performanțele școlare. Atât Cezara, cât și Mara, au trecut cu brio de nota 9, obținând astfel notele de 9,60 și 9,75, ceea ce l-a făcut pe Mihai Morar să fie în culmea fericirii.

„Mândru de ele! Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărgintă. Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el. Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea!”, a spus Mihai Morar pe Instagram.

Adauga un comentariu