Prima pagină » Cultural » Mihai Morar a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce regrete are faimosul om de televiziune

Mihai Morar a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce regrete are faimosul om de televiziune

17 aug. 2023, 11:56,
BZI.ro, în Cultural

Mihai Morar a ajuns la vârsta marilor împliniri. Prezentatorul tv are o familie frumoasă cu care se mândrește și se bucură din plin de rolul de tată a trei fete superbe. Dincolo de succesul în carieră, Mihai Morar este un soț și un tată devotat, dar preferă să păstreze discreția când vine vorba de familia sa. Puțini sunt cei care știu ce regrete are faimosul om de televiziune.

Mihai Morar a ajuns la vârsta marilor împliniri

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și televiziune din România. Acesta are o carieră de succes și cucerește publocul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. La vârsta de 41 de ani, Mihai Morar se consideră un bărbat norocos și împlinit.

Acesta are o soție superbă și trei fete cu care se mândrește. Mihai Morar a oferit recent câteva detalii inedite din căsnicia sa și a dezvăluit care sunt secretele unui mariaj longeviv. Prezentatorul are doar cuvinte de laudă pentru partenera sa de viață, care i-a cucerit inima cu 16 ani în urmă.

„Eu am o bună măsură acasă. Se numește Gabriela. Eram într-o perioadă în care exageram foarte mult, dar nu neapărat alimentar, exageram mult cu tot. Glumele la radio erau exagerate, glumele la TV erau exagerate. Ea a venit cu buna măsură și mi-a zis: ‘N-ai vrea să mergi să faci sport?. Prima oară am zis că sportul nu e pentru mine, mai bine urmez o dietă. Ea mi-a făcut o programare, după ce terminam la radio. Și aia mi-a schimbat viața, așa mi-am schimbat stilul de viață. Din 2006 suntem căsătoriți”, a declarat acesta.

Care este cel mai mare regret al prezentatorului

Mihai Morar are o carieră de succes, însă a avut parte de multe provocări. Acesta a recunoscut că de-a lungul timpului i-a criticat pe mulți și regretă că a judecat oamenii după aparențe. Podcastul său a apărut din dorința de a cunoaște vedetele dincolo de lumina reflectoarelor.

„Îmi venea foarte ușor să fac mișto de oameni. Și am făcut mișto de oameni foarte, foarte mulți ani și credeam că miștoul ăsta îmi aduce validare. Și urcam treaptă cu treaptă… o scară a miștoului. Momentul meu de trezire a fost cel în care am dat cu capul de pământ. Eu, efectiv, luam viața la mișto, luam oamenii la mișto și mă luam pe mine la mișto. Mi-am dat seama că miștoul nu-mi aparține pentru că eu vin din cu totul și cu totul altă parte în care noi ziceam, când era ceva frumos, când era ceva drăguț, noi nu ziceam fain.

Așa a apărut și podcastul Fain și Simplu care pentru mine este cea mai bună lecție personală pe care mi-am dat-o de a putea să stau la o masă ore în șir cu oameni și a-i asculta pur și simplu. Și în momentul în care nu iei oamenii la mișto o să descoperi că în absolut orice persoană cât de faină este.”, a mai precizat prezentatorul tv.

La vârsta de 41 de ani, Mihai Morar are o carieră de succes și o familie frumoasă cu care se mândrește. Acesta se bucură din plin de viața de acasă și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soție și cele trei fete ale sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *