Mama si copilul

Un cuplu si-a numit gemenii Corona si Covid

Publicat: 05 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un cuplu si-a numit gemenii Corona si Covid
Gemenii numiti Corona si Covid

Gemenii numiti Corona si Covid. Un cuplu din statul indian Chhattisgarh și-a numit gemenii lor nou-născuți Corona și Covid.

Gemenii – un băiat și o fată – s-au născut în timpul perioadei de carantina.

„Nașterea s-a întâmplat după ce ne-am confruntat cu mai multe dificultăți și, prin urmare, eu și soțul meu am vrut să facem ziua memorabilă”, a declarat pentru Agenția de presă India, Preeti Verma, mama gemenilor, potrivit independent.co.uk.

Cuplul a spus că numele le vor aminti despre greutățile cu care s-au confruntat în timpul blocajului și înainte de nasterea incheiata cu succes într-un spital guvernamental săptămâna trecută.

Gemenii numiti Corona si Covid

Carantina in India a dus la suspendarea trenurilor si a serviciilor aeriene si a tinut 1,3 miliarde de indieni in case. Indienii puteau parasi domiciliu doar pentru motive esentiale, cum ar fi cumparaturile de alimente sau medicamente.

India are 2.909 cazuri confirmate de coronavirus în toată țara, inclusiv 68 de decese.

Numărul total de cazuri cunoscute în India este mic în comparație cu SUA, Italia și China, dar experții în domeniul sănătății spun că India ar putea fi la câteva săptămâni de o creștere uriașă care ar putea copleși sistemul de sănătate public deja precar.

India a intrat intr-o carantina la nivel national de 21 de zile, din 24 martie.

Adauga un comentariu