Cancan

Genţiana Coman de la B1TV şi-a dat demisia. Prezentatoarea TV a anunţat că renunţă la viaţa de jurnalist

Publicat: 31 aug. 2020
Genţiana Coman de la B1TV şi-a dat demisia
Genţiana Coman de la B1TV şi-a dat demisia

Genţiana Coman de la B1TV şi-a dat demisia. Genţiana Coman, una dintre cele mai cunoscute figuri ale postului B1TV a renunţat la meseria de prezentatoare TV. Aceasta a anunţa că renunţă la viaţa de jurnalist.

Una dintre cele mai vechi prezente de pe micul ecran a decis să spună ”Adio” meseriei care i-a adus celebritatea, prezentatoarea Tv anunţându-şi decizia pe conturile ei de socializare. Este vorba despre Genţiana Coman, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV ale postului B1TV.

Genţiana Coman de la B1TV şi-a dat demisia

”La capătul a 10 ani de la clasica formula ”Bun găsit la Ştiri” am decis să ies din viaţa de jurnalist şi să mă despart de locul în care am avut şansa de a mă forma nu doar ca om, ci mai cu seamă profesional. Aici mă opresc! Cel puţin pentru moment… Am iubit din prima secundă ceea ce am învăţat să fac cu demnitate şi devotament. Nu-mi pare rău absolut deloc pentru toate eforturile depuse, indiferent cât de greu, de stresant ori imposibil mi s-a parit, uneori. Abia asta e partea frumoasă.

Amintirile pe care le voi purta cu mine de aici înainte sunt trainice, iar legăturile umane create de-a lungul vremii, nimeni şi nimic nu le va putea schimba vreodată. Dragi colegi, vă sunt recunoscătoare pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă în această frumoasă decadă, fermitatea şi perseverentta pe care aţi îngăduit să o aveţi, oricât de dificilă şi ”incomodă” am fost uneori, de multe ori… pentru voi. Faptul că am avut onoarea de a vă cunoaşte pe fiecare în parte mă face să fiu un om valoros”, a notat Genţiana Coman pe contul de socializare.

Genţiana Coman nu este la plima plecare

În urmă cu câţiva ani, genţiana Coman lua decizia de a pleca de la B1 TV pentru noi oportunităţi în cariera sa. Cu toate acestea, nu a petrecut prea mult timp departe de studioul de ştiri al postului care a făcut-o cunoscută, luând decizia să se întoarcă ca prezentatoare TV după o experienţă nefericită la un alt post de televiziune din România.

Demisie neaşteptată la un post important de ştiri! Andrei Tomescu şi-a dat demisia

O demisie neaşteptată s-a înregistrat la Digi24! Un cunoscut prezentator şi-a anunţat plecarea de la pupitrul ştirilor unde a fost văzut în ultimii nouă ani. Din fericire pentru fanii săi, acesta nu pleacă din lumea televiziunii, ci doar a schimbat trustul şi a făcut primele declaraţii despre noul proiect pe care l-a acceptat.

Andrei Tomescu, fost prezentator la Digi24: “Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie…”

Andrei Tomescu şi-a părăsit locul din staţia RCS, iar ultimul jurnal pe care l-a prezentat a fost luni noaptea, 24 august, iar peste două zile, el va merge la noul loc de muncă. Îndrăgitul jurnalist s-a alăturat noii televiziuni de ştiri pe care o va lansa Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV. La Aleph News, Andrei Tomescu va fi tot prezentator de ştiri.

“Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie îmi plac schimbările. Eram de nouă ani la Digi24 şi am simţit nevoia şi de altceva”, a declarat cunoscutul prezentator pentru Pagina de Media.

Andrei Tomescu a lucrat la Digi24 începând cu luna noiembrie a anului 2001, încă înainte de lansarea postului, care îl direcţionase în ultimele luni către ştirile de noapte. Înainte de experienţă Digi24, prezentatorul a mai lucrat la Europa FM, Antena 1 (n.r.: voice-over la Observator), Naţional TV, Naţional FM, N24 Plus sau Radio Contact/Kiss FM.

Adauga un comentariu