Cancan ultimă oră

George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan: „Am încredere că va fi bine în ceea ce privește custodia”

Publicat: 25 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Burcea despre divorțul de Andreea Bălan Am încredere că va fi bine în ceea ce privește custodia
George Burcea a vorbit recent despre divorțul de Andreea Bălan, care va avea loc pe 3 martie și, speră el, nu se va mai amâna decizia

George Burcea a vorbit recent despre divorțul de Andreea Bălan, care va avea loc pe 3 martie și, speră el, nu se va mai amâna decizia. Iată ce spune actorul despre custodia fiicelor sale, dar și despre relația cu Viviana, în tot acest context!

George Burcea este nerăbdător să se încheie divorțul de Andreea Bălan, cu atât mai mult cu cât procesul durează de aproximativ doi ani.

George speră ca, pe 3 martie, să se finalizeze în sfârșit divorțul

Deși fiecare și-a văzut de drumul său, în acte sunt tot căsătoriți. Aceștia ar fi trebuit să se prezinte în fața instanței pe 3 februarie, însă actorul a fost pus în fața unei noi amânări a procesului. George speră ca, pe 3 martie, să se finalizeze în sfârșit divorțul și să nu mai fie legați de acea hârtie.

George Burcea, noi declarații despre divorțul de Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Deși între ei lucrurile păreau destul de roz, au pus punct căsniciei la doar câteva luni de la nuntă. Chiar dacă în practică s-au despărțit, în acte ei încă sunt căsătoriți.

Procesul de divorț durează deja de doi ani, cei doi fiind puși în fața unor amânări succesive în privința sentinței. Din păcate, fiind doi copii la mijloc, a fost vorba atât despre stabilirea custodiei, cât și a pensiei alimentare pe care o vor primi cele două fiice ale lor.

Actorul este încrezător că, pe 3 martie, ve deveni un bărbat divorțat. Din fericire, spune el, relația sa cu Viviana nu a avut de suferit din cauza acestui proces lung și anevoios.

„Este o perioadă de așteptare, atâta tot. Ce îmi doresc este să se termine divorțul pentru că deja sunt doi ani, șirul de evenimente care a urmat din 2020 a fost lung, iar drumul anevoios. Am încredere că va fi bine în ceea ce privește custodia. Eu și Viviana suntem foarte bine, iar procesul de divorț nu ne-a afectat relația pe care o avem. O hârtie nu poate strica tot ceea ce noi am construit de acum un an și jumătate”, a spus, pentru FANATIK, George Burcea.

Adauga un comentariu