Cancan ultimă oră

George Burcea, mesaj halucinant: „Din fericire eu stiu cum este să nu ai ce mânca”

Publicat: 02 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Lui George Burcea îi pasă de copiii nevoiași și nu numai. Actorul s-a înscris în cadrul unui ONG, iar mesajul publicat pe contul său de Instagram i-a șocat pe fani. George Burcea a făcut niște mărturisiri șocante pe Instagram. Actorul le-a povestit fanilor despre copilăria nefericită pe care a avut-o și despre experiențele neplăcute prin care a trecut.

Principalul motiv pentru care George Burcea se implică în cazurile nefericite ale unor copii nevoiași este faptul că, la rândul său, el a fost un copil sărac. Pe lângă abuzurile la care a fost supus de tatăl său, actorul a mărturisit că au fost zile în care nu a avut ce să mănânce.

„Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare. Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.”, a scris George Burcea, vineri, pe Instagram.

George Burcea a fost un copil sărac

„Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, asa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. Vã multumesc din inimã cã m-ati ales”, a adăugat George Burcea.

George Burcea, replici acide pentru Andreea Bălan. „Luăm medicamente pe sub mână…”

În contextul scandalului cu Andreea Bălan, George Burcea continuă să lovească în mediul online cu replici dure, adresate fostei sale soții și nu numai. Se pare că actorul se leagă atât de comportamentul Andreei, cât și de cel al oamenilor, din societate.

George Burcea a postat un mesaj extrem de controversat pe rețelele de socializare, în contextul scandalului dintre el și Andreea Bălan. Actorul susține că oamenii din societate au de foarte multe ori tendința de a judeca ceea ce fac restul și niciodată nu se uită „în ograda lor”.

Mai mult, lucrul care a atras atenția se leagă cel mai mult de faptul că, la un moment dat, George Burcea menționează că oamenii din societate strigă după alții că sunt drogați, pe când ei iau medicamente „pe sub mână”. De asemenea, George Burcea a fost extrem de acid în mesajul lui și nu a ratat nicio ocazie să se ia de cei care nu-și văd de treaba lor.

Ce bine ar fi dacă ne-am vedea de treabă…

Trăim într-o lume în care senzaţionalul, irefutabilul şi exclusivul au întâietate, iar cultura, arta şi mai ales omenia, sunt împinse uşor, dar sigur, în mocirlă. O lume în care indiferent de ce decizie iei într-un punct al vieţii, cei din jur te vor critica. O lume în care dacă eşti persoană publică trebuie să primeşti cu braţele deschise înjurături, critici şi mai ales sfaturi de care nu ai nevoie.

O lume în care respectul fată de cel de lângă noi a dispărut în aceeaşi mocirlă, iar respectul pentru artişti s-a transformat într-un tras continuu de şireturi, într-o defăimare din partea presei şi într-o batjocoră din partea oamenilor care conduc cultura. O lume în care dacă ieşi să te aperi, eşti umilit, iar dacă nu ieşi, eşti laş. O lume care-ţi frânge aripile fix când căzuse puful şi începuse să-ţi crească penele. O lume în care dacă eşti sincer pierzi, iar dacă minţi, eşti model. O lume în care contează „să spui bine povestea”, căci succesul este după colţ, iar esenţa nu-şi mai are loc. O lume plină de atotştiutori, deştepţi, iluminaţi, frumoşi, talentaţi şi cuminţi. O lume perfectă… în capul nostru.

Strigăm „drogaţii”, dar noi luăm medicamente pe sub mână. Strigăm „fricoşii”, dar nouă ne este teamă de un nou început. Strigăm „puturoşii”, dar noi n-am muncit măcar o singură zi. Strigăm „netalentaţii”, dar noi n-am rezista unui singur antrenament. Strigăm „eşti pe banii părinţilor”, dar dacă am fi părinţi, am proceda la fel. Strigăm „gunoiule”, dar coşul nostru dă pe afară. Strigăm „eşti slab”, dar noi nu avem puterea să ne privim în oglindă”, a scris George Burcea, pe contul lui de Instagram.

Adauga un comentariu