Sport

George Ogăraru a răbufnit după atacurile lui Gheorghe Mustață și ale lui Florin Talpan: „Nu știți nimic despre mine”

Publicat: 30 apr. 2021
George Ogăraru
George Ogăraru, managerul CSA, le-a răspuns, în premieră, lui Gheorghe Mustață și Florin Talpan după atacurile celor doi din ultima vreme

George Ogăraru, managerul CSA, le-a răspuns, în premieră, lui Gheorghe Mustață și Florin Talpan după atacurile celor doi din ultima vreme. Fostul fundaș din Ghencea a vorbit cu ProSport și a încercat să lămurească ultimele informații apărute despre el în presă. Întrebat în primă fază dacă vrea dreptul la replică după declarațiile lui Mustață și Talpan, Ogăraru (41 de ani) s-a rezumat să spună doar atât: „În Săptămâna Mare încasăm. Avem un exemplu demn de urmat”.
Ulterior, a dezvoltat dialogul și a explicat că în acest moment e imposibil din punct de vedere legal să închirieze vreun spațiu în stadionul Steaua, așa cum a declarat ieri Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB.

„Nu și nici nu intenționez să închiriez. În primul rând, stadionul nu este încă al Stelei, deci nu este practic posibil. Apoi, spațiile se închiriază în urma unor licitații publice, transparente. În al treilea rând, faptul că îmi pui această întrebare înseamnă ca nu știți nimic despre mine și nici despre stadionul Steaua și faceți știri după zvonuri și bârfe. Păcat!”, a adăugat Ogăraru, căruia i-a fost explicat faptul că era normală o reacție și de la el după ce a fost atacat în ultima vreme atât de Gheorghe Mustață, cât și de Florin Talpan.

George Ogăraru are două-trei standuri în stadionul Ghencea?

Replica lui George Ogăraru vine în contextul ultimelor declarații date de Gheorghe Mustață, care a spus că actualul oficial de la CSA ar fi închiriat mai multe standuri în noul stadion Steaua!

„Am intenționat să închiriez un spațiu comercial la stadionul Steaua, doar că din interior am primit informația că au fost toate închiriate. Înțeleg că domnul Ogăraru are două sau trei spații comerciale. Dacă banii pe care-i încasează vor merge către copiii pe care înțeleg că-i susține, i-aș da tot stadionul. Mă întreb însă, așa va fi sau nu? Mă mai întreb dacă este chiar corect ca domnul Ogăraru să beneficieze de aceste spații comerciale. Oricum, sunt adevărate războaie acolo provocate de acele spații”, a spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Florin Talpan a avut și el o ieșire dură la adresa lui Ogăraru

La finalul lunii martie, Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a criticat salariul foarte mare pe care George Ogăraru îl încasează la echipa din Liga 3. Ogăraru ar încasa în jur de 4.000 de euro lunar.

„Deși eram primul care meritam să pun piciorul pe stadionul Steaua, acest lucru nu s-a întâmplat! Nu știu cum arată acest stadion! În schimb, personaje controversate se fotografiază cu mândrie pe stadion, își pun poze pe facebook și câștigă peste patru mii de euro pe lună pentru că așa vrea domnul Hîncu!”, a spus Florin Talpan.

Adauga un comentariu