Sport

George Pușcaș și-a dublat valoarea în doar 4 luni! La cât a ajuns să fie cotat atacantul naționalei

Publicat: 12 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Pușcaș și-a dublat valoarea în doar 4 luni La cât a ajuns să fie cotat atacantul naționalei

George Pușcaș este jucătorul român cu cea mai mare ascensiune în ultimele luni. Atacantul echipei naționale și-a dublat valoarea în doar 4 luni. Internaționalul de 23 de ani a ajuns să fie cotat la 6 milioane de euro. În iunie 2019, Pușcaș a fost cotat de transfermarkt.com la 3 milioane de euro, iar în doar patru luni, valoarea acestuia s-a dublat. În acest moment, atacantul român este cotat de site-ul de specialitate la 6 milioane de euro. Cel mai probabil, evoluțiile tânărului internațional de la EURO 2019, dar și golurile marcate la echipa de club și la prima reprezentativă au făcut ca lui Pușcaș să i se dubleze valoarea.
15 meciuri și 4 goluri are Pușcaș pentru Reading în acest sezon, în timp ce pentru echipa națională a marcat de 5 ori în 11 partide.

George Pușcaș a revenit în România pentru meciul cu Suedia

George Pușcaș a revenit duminică după-amiază la București pentru a se prezenta la reunirea naționalei și a dezvăluit că a trăit un adevărat coșmar după ce a ratat penalty-ul cu Norvegia, scor 1-1.

„A fost o perioadă grea pentru mine după ce am ratat acel penalty de la națională. Dar, a fost bine că am avut imediat meci la echipa de club și am putut depăși episodul, am trecut peste”, a mai spus Pușcaș.

23 de ani are Pușcaș.
6 milioane de euro este cota de piață a lui Pușcaș, conform transfermarkt.com

Adauga un comentariu