Prima pagină » Local » George și Ionela au ajuns acasă. Trupurile neînsuflețite ale celor doi iubiți morți în cumplitul accident de lângă Iași au fost depuse la Târgu Bujor – FOTO
George și Ionela au ajuns acasă. Trupurile neînsuflețite ale celor doi iubiți morți în cumplitul accident de lângă Iași au fost depuse la Târgu Bujor - FOTO

George și Ionela au ajuns acasă. Trupurile neînsuflețite ale celor doi iubiți morți în cumplitul accident de lângă Iași au fost depuse la Târgu Bujor – FOTO

20 mai 2024, 21:42, 18 ,
BZI.ro, în Local

Ionela şi George, tinerii care au murit în accidentul de lângă Iaşi, au ajuns acasă. Trupurile neînsuflețite ale celor doi iubiți morți în cumplitul accident de lângă Iași au fost depuse la Târgu Bujor.

„Dragi prieteni, vă anunțăm cu durere în suflet că Ionela Bercea si George Vîlcu au fost adusi fiecare la casa lui parintească! Vă așteptăm să priveghem împreuna pe ultimul lor drum”, au transmis rudele tinerilor.

Reamintim faptul că duminică, 19 mai 2024, timpul s-a oprit în loc. O adevărată tragedie a avut loc la Codăești, acolo unde trei persoane au murit, iar o alta a fost rănită.

Conform martorilor, cele două motociclete se deplasau dinspre Iași către Vaslui. La un moment dat, una dintre ele a depășit-o, la limită, pe cealaltă, care se deplasa în fața ei. Din sens opus, mergea către casă, tânăra din Codăești. La vederea motocicletelor care se apropiau cu viteză, șoferița, fără experiență, s-a panicat și a tras de volan spre axul drumului. Din păcate, manevra a făcut că impactul cu prima motocicletă, cea care se angajase în depășire, să fie inevitabil și frontal.

Comentarii
  • Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa aibe grija de sufletele lor !

  • Se duce si criminala aia? care a tras de volan spre axul drumului fix in directia de unde venea el in depasire. O cretina care a dat tat-su plicu sa ia proasta satului permis. La puscarie!!!

  • Wey anonimule, mai taci. Ești singurul care ia apărarea motocicliștilor.

    Era intr-o curba. Normal ca învârte volanul SPRE INTERIORUL curbei. Nu e vina ei ca motocicliștii tai inconștienți au decis sa facă o depășire intr-o CURBĂ. Pe linie continuă! Cu viteză de 200 km/h.

  • Să sperăm că nu o scoate vinovată din cauza tembelilor ălora…

  • Vechi motociclist in viata

    N-are cum. Dinamica accidentului e clara si fara echivoc. E NUP, clar ca lumina zilei. Motoretistii au mers la sinucidere si le-a reusit. Adica astia 2 scapau cu viata bine mersi daca nu se luau dupa nebunul ala care le-a pus masina in fata. Daca mergeau cu 50 acu’ haleau floricele si comentau aici.

  • Niciolaie Balcescu

    Ne rugam ca Dzeu sa le dea sansa sa se reintrupeze in fiinte evoluate si nu in euglene. O a doua sansa…

  • Un om intreg la cap

    Nu sunt motociclist dar nu inteleg de unde vine ura asta dobitoceasca fata de motociclisti? Discutand cu un prieten care are motocicleta si ai cunostea pe cei doi, am aflat ca cele doua motociclite nu sunt de viteza iar cei doi nu erau tembeli. Chopper sunt motociclete scumpe si frumoase si facute ca sa te plimbi, sa calatoresti nu sunt pentru viteza. Credeti voi ca tanarul care o avea pe prietena lui era atat de prost si inconstient incat si-a riscat viata lui si a prietenei cu o saptamana inainte de nunta? Daca pustoaica de 19 ani conducea ea cu viteza foarte mare? A intrat intrat in curba si a taiat curba iesind dupa acul strazii pe contrasens? Daca ea este vinovata? Desigur n-o sa pateasca nimic pentru ca nu au fost martori. Dar o sa ai aibe pe constiinta toata viata.

  • Pana la accident au mai făcut depășiri .
    Asta zic martorii…
    Deci au fost adevărați donatori
    Mai nou se da vina pe șoferiță
    Nesimțiților…..

  • Bai ala intreg la cap…sa fie fetiza ta in spatele unui tembel de motorist si să moară nevinovată ca tembelu are viteza pe paraitoare…ca asa este cool si apoi mai vorbim de ura pe motoristi…din partea mea sa si bage motoretele’n cur!

  • Crezi că mai rămâne ceva de donat? Dintr-un accident auto poate mai rămâne ceva de donat. Dar din accident moto nu rămâne sigur!
    Asa ca donatori de organe sunt toți șoferii auto, nu motocicliștii 😔

  • Acolo a fost un cumul de factori negativi, care au condus la asemenea tragedie!
    Masina avea viteza( vitezometrul oprit la 100km/h), curba / linie continua, vizibilitate redusă, prima motocicleta o depaseste pe a doua in asemenea loc si nu cred ca avea 50 km/h ..cu cât trebuia sa se circule in acel loc!
    O motocicleta chopper prinde lejer o 100 km/h…suta masinii cu suta motocicletei = 200 ,… imaginati-va o coliziune la 200 km/h de un zid!
    Prima motocicleta o depaseste pe a doua la limita ,intra frontal in masina…a doua foarte aproape intra in masina deviata de impact cu prima motocicleta! Cam asta a fost acolo !
    Sunt pareri ca fata din masina trebuia sa-si tina banda ei dupa primul impact etc….era imposibil..totul se întâmplă in fractiune de secundă, nici nu știi ce si cum s-a intamplat, e imposibil sa reacționezi in asemenea situații! Vă spune unul care a trecut printr-o situatie similară, din fericire fără victime ! Dumnezeu sa-i odihnească in pace si putere rudelor ramase cu sufletele arse ! Păcat de tinerețea lor! 🙏

  • Unii chiar trebuie să învețe ce înseamnă DEPĂȘIRE și DEVANSARE. Motocicliștii probabil s-au DEVANSAT, asta înseamnă că au schimbat ordinea între ei dar erau PE BANDA LOR. Lucru absolut legal și normal. Două motociclete încap lejer pe o bandă, două autoturisme nu.
    Cel mai probabil, șoferița s-a speriat, neadaptat viteza la curbă, etc și a intrat pe contrasens.

  • @Un om intreg la cap / zara: nu va ingrijorati, pentru ca medici calificati de vor ocupa de prelevarea organelor din corpurile voastre si de salvarea vietii pacientilor care asteapta transplant

  • Ferească Dumnezeu- de unde atâta ură?

    Să fie fetita ta in spatele unui motociclist? Bă intelighentia pluii, dacă moare, moare tot din cauza unei blonde care conduce cu 150-160 un bolid pe care i l-a luat tat-su sau iubi, nu ca se răstoarnă motorul.

    Donatori de organe? Da. Din cauza lupsei de educatie rutiera si nu numai a 90% dintre soferi de audi, bmv si alte masini extrem de puternice, pe care nu le pot controla.

    Că se incearca sa fie scoasă fata vinovata?
    Acul blocat la 100 la mașină spune ceva? Faptul ca a tras de volan invers față de orice logică spune ceva?

    Mnah, păcat că nu se poate dona și creier, unii plâng pe aici după o sinapsa- gigelu cel putin și-ar da juma de sufletel pentru o secundă de înțelegere a textului citit.

  • @Uluit: de unde oare? 🙂 exact din ce face orice utilizator de motoreta, bicicleta sau trotineta 🙂 – la cit era blocat acul de la motorete? de ce au depasit in curba, pe linie continua?
    vezi tu…uluirea nu salveaza vieti, dar organele tale ar putea salva mai multe vieti
    intra in programul de donatori de organe, ia cardul cu tine, urca pe motor si intra pe contrasens in prima curba pe care o gasesti
    astfel, vei fi realmente uluit cit de repede vei salva vieti la propriu
    pacientii care asteapta un transplant nu mai au mult de trait
    au nevoie de organele tale urgent!

  • Nu pot intelege de unde atata ura pentru niste oameni care nu v-au facut nimic. Nu pot intelege de unde atata bucurie salbatica pentru moartea a trei oameni. Indiferent cine a fost vinovat, au murit trei oameni! Cei care va bucurati de trei vieti pierdute, sunteti crestini? Va duceti duminica la biserica? Spuneti „Doamne-ajuta”? Cum puteti sa impacati credinta asta cu jubilatia de care dati dovada cand va bucurati ca au murit trei oameni? De ce folositi „donatori de organe” de forma peiorativa, de parca ar fi ceva rau? De ce nu discutam despre ce putem schimba in legislatie ca sa se evite pe viitor astfel de tragedii? De exemplu, de ce nu discutam despre a obliga soferii incepatori sa circule insotiti de cineva cu experienta in primul an de cand si-au luat carnetul? Daca fata din masina ar fi avut experienta (sau ar fi fost insotita de cineva cu experienta), nu am fi avut nicio stire in momentul de fata… Intrebarile pe care le-am pus nu sunt rautacioase, chiar as dori sa stiu ce v-au facut copiii aia ca sa va bucurati de moartea lor.

  • Uluit – wow, bravo, in sfarsit o idee buna, daca avea 100 la impact, acul, cat avea inainte sa puna frana, in curba? 140-160? nu poate subvira o masina usoara ca audi a3?

  • La fel s-a întâmplat cu.ministra m…I!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *