Prima pagină » Local » Ionela şi George, tinerii care au murit în accidentul de lângă Iaşi, urmau să se căsătorească în weekend. Dansul mirilor va avea loc în cer

Ionela şi George, tinerii care au murit în accidentul de lângă Iaşi, urmau să se căsătorească în weekend. Dansul mirilor va avea loc în cer

20 mai 2024, 13:18, 23 ,
BZI.ro, în Local

Povestea Ionelei şi a lui George s-a încheiat prea devreme. Cei doi tineri urmau să se căsătorească în weekend, dar se pare că dansul mirilor va avea loc în cer.

Vă aducem aminte că duminică, 19 mai 2024, timpul s-a oprit în loc. O adevărată tragedie a avut loc la Codăești, acolo unde trei persoane au murit, iar o alta a fost rănită.

Conform martorilor, cele două motociclete se deplasau dinspre Iași către Vaslui. La un moment dat, una dintre ele a depășit-o, la limită, pe cealaltă, care se deplasa în fața ei. Din sens opus, mergea către casă, tânăra din Codăești. La vederea motocicletelor care se apropiau cu viteză, șoferița, fără experiență, s-a panicat și a tras de volan spre axul drumului. Din păcate, manevra a făcut că impactul cu prima motocicletă, cea care se angajase în depășire, să fie inevitabil și frontal.

În urma impactului, airbagurile autoturismului s-au deschis, astfel că șoferița nu a mai avut pic de vizibilitate. A intrat pe contrasens și cea de-a doua motocicletă s-a izbit pe lateralul mașinii. În urma impactului, ținând cont și de temperatutra dezvoltată de eșapamentul și de motorul motocicletelor, benzina scursă din rezervoare s-a aprins, provocând un incendiu de proporții în zonă. Impactul a fost fatal pentru unul dintre tinerii motocilciști, care a murit pe loc.

Citește și: Accident cumplit la Codăești! Trei motocicliști au murit după un impact devastator 

Doi dintre motocicliștii morți în cumplitul accident de la Codăești erau din Iași

Mărturie cutremurătoare. El a fost martorul tragediei de la Codăești: „Am stat lângă fată 20 de minute, am și plâns, nu am reușit să comunic deloc cu ea” 

Ei sunt tinerii care au murit în cumplitul accident de motocicletă de lângă Iași. George și Ionela erau iubiți și adorau motoarele pe două roți

Iată cine sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident. Toţi erau pe motociclete 

Mesaj copleşitor transmis de soţia lui Irinel, unul dintre motocicliştii morţi în tragedia de lângă Iaşi: „Nu m-ai învăţat să trăiesc fără tine” 

Comentarii
  • Acum este clar: prima motocicleta a facut depasire in ,,curba deosebit de periculoasa” fara vizibilitate, taind curba, si a lovit masina pe partea soferului, pentru ca intr-o poza s-a vazut acest lucru – imediat dupa stalp, si desigur ca masina s-a rotit spre stanga dand impresia ca ,,soferita a pirdut controlul volanului si a virat spre axul drumului”.
    De aceea motociclistul a ajuns in masina si a inceput sa arda odata cu masina.

    Cea de-a doua motocicleta a izbit frontal masina deviata de prima motocicleta, imediat dupa stalpul din stanga si i-a aruncat pe cei doi tineri in decor.

    De obicei motociclistii poarta camere video pe casca.
    Nu s-a gasit asa ceva la niciun motociclist ? Si fara camere video, politistii stiu exact cum s-a intamplat, dar sa vedem daca vor face un raport corect sau masluit.

    Cineva vrea s-o scoata vinovata pe soferita dar femeia nu are nicio vina.
    Daca Politia si-ar face corect treaba ar constata ca soferita ,,nu a pirdut controlul volanului din lipsa de experienta” ci pentru ca in urma unui astfel de impact o masina mica si usoara este miscata de pe traiectoria ei. Si cand trece un TIR pe langa un autoturism, crentul de aer produs de TIR zdruncina masina in mers sau chiar parcata. Daca nu tii bine de volan te poate arunca in decor sau trage sub TIR.

    Daca cineva incearca sa-i gaseasca vina soferitei, si Politia va primi shpaga pentru asta, cu totii vor face un mare pacat pe care il vor plati.

    Vina este exclusiv a primului motociclist care a depasit neregulamentar !

    Dumnezeu sa-l ierte !

    Este o mare pierdere ca trei tineri si-au pierdut viata intr-un mod stupid !

    Dumnezeu sa-i odihneasca !

  • Foarte bine ca au crapat !!!

  • Foarte bine ca au crapat !!! Asa am mai scapat de niste prostani !!!!!!!!!!!!!! Felicitari !!!!!!!!!!!

  • Daaa pouulaa ! , dansul mirilor va avea loc în groapa și atît !

  • Anonim, static

    intrinsec, motor pe 2 roti = ruleta ruseasca = MOARTE sigura (nu exista infrastructura pentru astfel de experiente; e ca si cum ai merge cu (,) kartul pe autostrada – cunoscatorii- rog, corectie … e greu de inteles?… Parintii, wtfk, ce pazesc? Doamne, iarta-i pe acesti copii, pls!

  • Voi astia, ce lasati comentarii aiurea, sa știți, ca locuri la Socola mai sunt!

  • Mai bine la Socola decît la cimitir ! , e o mare diferență de inteligență , nu crezi ?

  • Proasta aia care a luat permisul cu traista cum sa mai conduci cand ti-au sarit airbagurile si nu mai vezi niimic? De ce ai frana, criminalo? Esti vinovata de omorarea celui de-al doilea. La puscarie criminalo> Poae acum nu mai da tac-tu cu traista cum a dat la permis.

  • Ce comentarii de idioti; au murit tineri!

  • A vrut să-și impresioneze iubita cu o depășire la limită și a reușit. De ce nu pot merge liniștiți pe străzi și le trebuie spectacol și adrenalină?

  • Ce tragedie!
    Ce tineri!
    Sa le fie o învățătură celor care circula pe 2 roti!

  • Adevăr și corectitudine

    Mi se pare de prost gust să scrieți despre femeia de la volan, ca și cum ea ar fi cauzat accidentul, din cauza lipsei de experiență. Adica, vezi tu, e vina ei, fiindca intr-o curba, ea a rotit volanul spre interiorul curbei. Asta e lipsă de experiență ??!!😑 🧐

    Ea nu a greșit cu nimic. 🤨

    Jurnaliști de 💩

  • Vârstele celor de pe motociclete: 26, 29, 35.

  • sa fie declarati eroi, bine ca am scapat de ei si nu au omorat alti nevinovati

  • parintele calistrat

    bine c-au murit si n-au facut copii handicapati mintali ca ei

  • Deja se dau pe fata cei care vor s-o scoata vinovata pe soferita.
    Probabil ei spera sa nu-i ofere despagubiri pentru masina cu dauna totala.
    Probele nu o invinovatesc cu nimic.Doar politistii corupti o pot invinui fara acoperire, dar pana la urma adevarul se poate descoperi. Ideal ar fi ca politistii si procurorii care fac astfel de ,,greseli” contra-cost sa infunde puscaria mai mult ca cel vinovat.

    A avut dreptate Dumnezeu ca a ingaduit aceasta falsa pandemie, pentru ca la cati idioti retardati isi arata arama, te ingrozesti, dar iti trece repede cand te gandesti ca numai un vaxat deja afectat este lipsit de compasiune, omenie si bun-simt, si mananca kk nemestecat cu basculanta.

    Bine ca v-ati vaccinat IDIOTILOR sa se curete omenirea de naparci ca voi !

    Daca acest accident se petrecea cu trei masini care ar fi fost reactia voastra de retardati ?

    De ce atata ura impotriva unor oameni care au o pasiune, si uneori fac greseli ca orice participant la trafic ?

    Acum o luna cred, in Tudor a fost un accident greu de inteles: un IDIOT a lovit cu masina o masina parcata, apoi a ricosat si si-a continuat drumul lovind o alta masina aflata chiar langa trecerea de pietoni inainte de semafor.
    Masina parcata tocmai semnalizase sa intre in trafic si IDIOTUL a lovit-o in roata din spate stanga incat a rasturnat-o pe trotuar, iar din impact masina IDIOTULUI s-a intors cu botul spre Metaklurgiei. Daca pe trotuarul care este foarte circulat era unul dintre voi, mancatorii de kk, v-ar fi placut sa va treziti cu masina rasturnata in brate ?
    Voi ati fi fost de vina ca nu ati facut eschiva , pasa si gol !

    Acel IDIOT a fost alta specie decat motociclistul care a provocat acest accident ?

    Consider ca si invidia CRETINILOR isi spune cuvantul.
    Motociclismul este o pasiune costisitoare si nu oricine si-o permite.
    Unora le-ar place un motor adevarat dar nici scuter cu motor in doi timpi nu-si permit, insa mor de invidie cand vad motociclisti prin oras.

    Ca fac zgomot nu este vina motociclistului, este vina producatorilor.
    Ca merg cu viteza este vina fiecaruia, dar numai viteza motoarelor este deranjanta ?
    Cea a masinilor care pleaca in tromba de la semafor ca sa arate cocalarul ce masina bengoasa are, nu va deranjeaza ciudatilor ?

    Doamne, cat ii mai suporti !

  • Macar ați văzut imaginile??
    Acul vitezometrului la mașina începătoarei s-a oprit la 100km/h…și asta după frânare
    ..
    Plm..comentatori de rahat
    D zeu sa ii ierte!

  • Cineva ascunde adevarul !!!

    In poza 41 se vad doua masini: masina arsa cu numar de VS si in stanga o alta masina facuta tandari.

    In poza 39 se vede o roata si un far si masina din aratura…

    Ce ne ascundeti stimati ziaristi ?
    Acea masina din aratura care si-a lasat roata si farul pe sosea, ce rol a avut in accident ?
    A cui este masina ?

    Ascundeti numele adevaratului autor al accidentului ?
    Acum ca este campanie electorala si tot felul de smecheri circula prin tara crezandu-se zmei… De aceea se incearca a se da vina pe soferita ?
    Va faceti complici la crime si ajutati la invinuirea unui nevinovat.

    Privind mai atent pozele descopar ca acolo a fost un adevarat carnagiu si nu numai cei trei motociclisti si soferita au fost implicati.

    Cine a mai fost in aceasta scena macabra ?
    Raspundeti, pentru ca va atrageti un mare pacat pe care il luati asupra voastra si asupra familiilor voastre ! Daca vi se pare ca glumesc, o sa va convingeti ca nu mint !

    PE CINE ASCUNDETI, COMPLICILOR, TAINUITORILOR ?!

    Asteptam un raspuns clar, pentru ca tainuitorii primesc ani de puscarie !

  • s au cacat pe ei … si au murit !!! Au donat ceva organe ?

  • Sincer , va ,,plesnit” vreodata airbagul in moaca?? Eu am patit-o la 15-20 pe ora. A trecut secunde bune pana mi-am revenit.

  • motociclistii sunt o specie foarte agresiva , iar aia care nu sunt sunt o specie care sufera de atentie si care cauta scandal. Oamenii care conduc motoare sunt o specie care cauta extremul, vorbiti cu ei, sa vedeti ce fel de oameni sunt, mereu cauta o limia extrema, nu va mai zic ca bunul simt si respectul fata de cei din jur e cam putin din partea lor, iti dai seama.

  • DUAMNA CU HAUDI HA3 AVEA CICA 100 IN BORD IN MOMENTUL IMPAKTULUU11111@@@@

    INTREBARE DE BARAJ, DACA ACOLO ERA LIMITA MAX 50
    CU CAT MERGEA DUAMNA CU HAUDI DACA POATE A SI FRANAT TARE SI APOI A RAMAS ACUL LA 100????????????????????????????????

  • motociclisti! puneti in buzunar cardul de donator de organe si iesiti pe strada acum!
    pacientii care asteapta transplant au nevoie de organele voastre…
    salvati o viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *