Prima pagină » Local » George Simion a făcut testul cu detectorul de minciuni: ” Fac o provocare către toți președinții de partide, să vedem dacă au curaj ” – VIDEO

George Simion a făcut testul cu detectorul de minciuni: ” Fac o provocare către toți președinții de partide, să vedem dacă au curaj ” – VIDEO

17 apr. 2024, 08:32, 4 ,
BZI.ro, în Local

Liderul AUR George Simion s-a supus testului cu detectorul de minciuni, în decursul zilei de ieri, în Capitală. Simion a fost nevoit să răspundă sincer unor întrebări cu privire la eventuale acte de corupție.

AUR a anunțat, în weekend, că o parte dintre membrii partidului vor face testul poligraf. Scopul acestei acțiuni este acela de a testa loialitatea anumitor politicieni din interiorul formațiunii. Președintele George Simion a fost unul dintre cei care a făcut testul cu detectorul de minciuni. Câteva dintre întrebările la care a fost nevoit să răspundă liderul au vizat acte de mituire în schimbul unor funcții politice sau colaborarea cu serviciile secrete.

„Sunt gata să apar în fața oricărui detector de minciuni și să fac testul poligraf. Și fac o provocare către toți președinții de partide să facă și ei la fel. Să vedem dacă au curaj. Eu nu mint, eu sunt aici pentru românii mei. Ai primit vreodată bani sau alte avantaje materiale în schimbul promisiunii de a oferi funcții în partid sau funcții publice? Nu. Ai fost vreodată cooptat să lucrezi pentru servicii de informație românești sau străine? Nu. Ai avut vreodată înțelegeri cu partide oponente sau alte entități care să contravină intereselor partidului tău? Nu. Este sincer.”

AUR și-a înscris candidații la europarlamentare

În urmă cu o săptămână, reprezentanții AUR au mers, luni seară, la Biroul Electoral Central pentru a depune lista cu peste 630 de mii de semnături pentru alegerile europarlamentare, din 9 iunie.

Pe primele cinci locuri pe această listă sunt Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Georgiana Teodorescu și Adrian Axinia. Echipa de candidați a ajuns cu autocarul la BEC, în care se afla și George Simion.

Am venit cu oamenii care știu 4-5 limbi străine, cu profesori universitarei, cu oameni care au făcut doctorate, pe bune. Am venit pentru o viziune a unei Europe unite, dar o Europă a națiunilor care respinge un proiect federalist, a declarat George Simon, la BEC.

Comentarii
  • La Iași, Ostaficiuc trece sigur testul!! La doctor nici nu se mai pune problema, doar el a inventat testul!

  • TEST FACUT TOT DE UN HAURIST :))

  • mai gunoiule nu stii cum sa mai iesi in evidenta….maine poimaine manici urzici crude si apari la TV si ziare cu ce ai mai facut tu….mie sila de tine…HAI SIKTIR RUSULE

  • In ce calitate au fost testati : martori, suspecti sau inculpati? In ce dosar au cerut aceasta procedura si de catre cine. In rest Apa de Ploaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *