Local

George Simion anunță lansarea aplicației AUR: ” Noi suntem forța care va mătura sistemul.” – VIDEO

Publicat: 12 iun. 2023
_____ Vizualizări 7 Comentarii
George Simion anunță lansarea aplicației AUR  Noi suntem forța care va mătura sistemul. - VIDEO
George Simion, președintele AUR: ” Noi propunem salariul minim de 5.000 de lei brut. Statul va câștiga mai mult” - VIDEO

George Simion a participat duminică la congresul Partidului Republican și a anunțat lansarea aplicației pentru mobil AUR. Președintele formațiunii a subliniat necesitatea strângerii unui număr cât mai mare de români pe această aplicație pentru a ”mătura sistemul”. Aplicația poate fi găsită pe toate magazinele online ale Android, Apple Store sau Huawei Store.

Recent, George Simion, a arătat că se implică și în acte umanitare. Acesta a mers în județul Botoșani, localitatea Alba unde a cumpărat o casă pentru o familie nevoiașă, o mamă singură cu cinci copii. Liderul formațiunii politice i-a îndemnat pe toți românii cu posibilități să-i urmeze exemplul.

George Simion a participat la congresul Partidului Republican

Liderul formațiunii AUR a arătat faptul că este prezent la congresul Partidului Republican, un partid cu aceleași valori ca și AUR și care va candida în 2024 sub sigla formațiunii anterior menționate. Acesta a subliniat faptul că în Partidul Republican a găsit oameni de bună credință care pur și simplu au fost respinși de liderii locali din AUR:

Sunt la congresul Partidului Republica, unul dintre partidele suveraniste care au apărut în ultima perioadă pentru a lupta de partea forțelor binelui. Partidul Republican va candida pe aceeași siglă împreună cu ceilalți suveraniști în România 2024. Vă așteptăm și pe voi. Motivul pentru care fac acest video este pentru că aici, în această formațiune am dat peste oameni care au încercat să intre în AUR și au fost blocați la organizațiile locale sau la organizațiile centrale. Mă bucur că au intrat în Partidul Republican pentru că tot în, sub sigla AUR vor candida în 2024. Însă, avem o mare problemă pentru că mulți care au încercat să se alăture Alianței pentru Unirea Românilor au fost blocați de lideri locali rău intenționați, amanetați, sau poate doar slabi. (…) a explicat George Simion.

Făcând o paranteză, Programul de Guvernare AUR a fost prezentat recent de către liderul formațiunii politice. Acesta include 15 puncte în care se arată soluțiile țării la problemele actuale.

Noua aplicație AUR disponibilă pe toate platformele

George Simion a prezentat noua aplicație AUR care se găsește pe toate platformele, inclusiv Iphone, Android sau Huawei. Aplicația este disponibilă pentru orice român și are un sistem de punctaj. Cu cât persoana care și-a downloadat și instalat aplicația participă la evenimentele AUR, cu atât mai multe puncte va obține. Parlamentarul i-a invitat pe români să-și facă echipe de lucru și să participe, alături de parlamentarii AUR în procesul legislativ:

De aceea, fac un apel la toți românii care simpatizează AUR să-și descarce aplicația pe Iphone, pe Android, sau Huawei, sau pe www.aur.mobi. Acolo se pot implica plenar în activitățile AUR și pot aplica ca în 2024 polul suveranist să câștige. Pe platforma AUR, sediul nostru central, sediul unde vă puteți plăti cotizația, unde sunteți recompensați pentru vechimea în AUR din data la care ați depus adeziunea, primiți puncte la fiecare eveniment la care participați. Puteți, și nu vă dă nimeni, că am auzit că s-au dat oamenii afară. Pe platforma asta primiți puncte pentru fiecare persoană pe care o aduceți. Alături de AUR, pe fiecare utilizator de aplicație, om care după aceea poate să-și facă o echipă. Dacă nu vă place de un om din comuna voastră, orașul vostru, puteți să vă faceți propria echipă. Sunt aici în Palatul Parlamentului, în Casa Poporului. Cred că este de datoria fiecăruia dintre noi să ne implicăm. Primele alegeri sunt pe 9 iunie 2024, într-un an. Faceți-vă cont pe platforma AUR. O să vă dau și mai multe detalii și mai multe informații despre cum funcționează platforma. Implicați-vă alături de noi, Unirea face Puterea. Nu îi lăsați pe unii sau pe alții să transforme AUR-ul într-un PSD, PNL sau într-un partid clasic. Noi suntem forța care va mătura sistemul.

Comentarii
  • Mai jorjica ce mare kkt o sa faceti voi? Cine din afara tarii o sa va bage in seama? A incercat si dragnea sa curete tara si a luat-o in freza si din exterior si din interior. Jorjica, te gandesti ca o sa te invite Biden sau regele Charles in vizita, sa te felicita ca tu si boschetarii din aur ati curatat tara? Vise maica, vise! Poate doar putinache si ala din coreea de nord.

  • O asa fiu cu mana pe parghia care deschide trapa ca sa cadeti cu totii in IAD, dar o sa v-o deschid incet ca sa muriti in chinuri, sa simtiti cum vi se duce pamantul de sub picioare si sa nu va puteti sprijini decat cu gatul in streang.

    Puteti sa nu mai postati nimic din punctul meu de vedere, pentru ca acum stiu ca sunteti cu totii niste LEPRE, cu exceptia a doi, maxim 3 dintre voi.

    Am convingerea ca 99,999 dintre ZOIARISTI trebuie sa primeasca tratamentul binemeritat cu Streangurol si Lopatin. Si chiar daca printr-o eroare veti scapa de streang si poate de puscarie pe viata, credeti ca va mai da cineva doi bani pe voi ca zoiaristi ?
    Daca stiti sa faceti si ceva util pentru societate, o meserie concreta, lucru de care nu va banuiesc a fi in stare, poate veti supravietui onorabil, altfel boschetari veti ajunge.

Adauga un comentariu