Local

George Simion, chemat la audieri la DGA într-un dosar deschis la sesizarea șefului AUR

Publicat: 04 sept. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
George Simion chemat la audieri la DGA într-un dosar deschis la sesizarea șefului AUR
George Simion: "Firmele româneşti plătesc un impozit de şase ori mai mare decât companiile străine"

Liderul AUR spune că a fost citat la audieri de Direcția Generală Anticorupție, în calitate de martor într-un dosar de corupție. Surse judiciare susțin că este vorba despre un dosar deschis chiar în urma unei plângeri depuse de George Simion.

Liderul AUR, George Simion, a anunțat într-o postare pe Facebook, că a fost chemat luni, 4 septembrie, la audieri la DGA într-un dosar de corupție.

Simion spune că e din cauza „creșterii în sondaje”.

„Am primit această citație de la DGA. Nu pot să nu observ cum foarte multe instituții au fost mobilizate în ultimele zile ca să încerce să ne blocheze. DUMNEZEU ESTE MARE!”, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook. Potrivit surselor Adevărul, este vorba despre privatizarea unui complex energetic.

Comentarii
  • A devemit un rival periculos în politică și o să i se bage tot felul de mizerii sub preș !, bine că nu e în ruzzia că ar fi căzut de la fereastră dacă refuza ceaiul tradițional sovietic

  • Gata, vine campania electorala si este un ghimpe pentru PNL si PSD ? Vor sa-l salte ? Si au gasit baietii cea mai eleganta solutie, asta denota faptul ca seviciile lucreaza …

  • Anonimule, deschide ochii, eu votez AUR, eu il votez si multi altii din grupul meu de cunoscuti. N.am nicio legatura cu partidul lor. Prea putine s.au dezvoltat in ultimul timp,in special in zona moldovei comparativ cu perioada plina de oportunitatile oferite de Uniunea Europeana. Tot circul asta cu faze de genul: este un simpatizant al rusilor, este cercetat penal, tine cu ala, tine cu celalalt, nu ma face decat sa.l votez tot pe el.

Adauga un comentariu