National

George Simion, copreședintele AUR, a vorbit despre depunerea mandatului de către Nicolae Ciucă: PSD se lasă călcat în picioare

Publicat: 01 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Simion copreședintele AUR a vorbit despre depunerea mandatului de către Nicolae Ciucă PSD se lasă călcat în picioare
George Simion, reacție dură la PSD

 

Liderul AUR, George Simion, a vorbit despre decizia de a propune suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Simion a declarat faptul că în aceste momente are susţinere din partea lui Ludovic Orban și a parlamentarilor demisionari din PNL dar și din partea altor doi parlamentari PNL.

Liderul AUR a declarat faptul că cei din PSD se lasă călcați în picioare de către Klaus Iohannis și că trebuie să ia totuși o decizie în acest sens:

Klaus Iohannis încearcă să scape de ceea ce este inevitabil. Acest turist ar trebui să ne părăsească. Mor oamenii în spitale, țin camioanele lui Gigi Becali în vamă. Le arde de-a joacă cu noi. Era clar că Nicolae Ciucă nu o să primească votul. Ce nu le era clar nu le era clar că vom ieși cu propunerea de demitere. PSD se lasă umiliți de Klasus Iohannis. Cel puțin 2 parlamentari PNL au semnat cererea de demitere a președintelui Klaus Iohannis. Acum nu este doar PSD, este și echipa lui Ludovic Orban, mai sunt și alți parlamentari PNL, în afară de cei din echipa lui Orban.

PSD trebuie să demonstreze. În momentul acesta nu este o prioritate pentru PSD pentru demitere. Mizăm pe milioane de români care își doresc demiterea președintelui. a menționat copreședintele AUR, George Simion.

Adauga un comentariu