Local

George Simion, președintele AUR: ”Am lansat Meritocrați@! Suntem în căutarea specialiștilor pentru viitorul Guvern AUR”

Publicat: 22 apr. 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii
George Simion președintele AUR Am lansat Meritocrați Suntem în căutarea specialiștilor pentru viitorul Guvern AUR
George Simion, președintele AUR: ”Am lansat Meritocrați@! Suntem în căutarea specialiștilor pentru viitorul Guvern AUR”

Președintele AUR, George Simion, scrie pe propiul site despre cel mai recent program al partidului. Se numește ”Meritocrați@ ” și este o campanie care va construi viitorul Guvern în care vor fi specialiști de top din România. Redăm, integral, postarea publicată de președintele AUR:

”Meritocrați@ este o campanie care va construi viitorul Guvern AUR. Căutăm specialiști dintr-o varietate de domenii, inclusiv tehnologie, sănătate, mediu, economie, drept, educație și multe altele. Dacă lucrezi în actualele instituții ale statului și ești bun în ceea ce faci sau dacă ești un român din străinătate care are experiență în domenii similare guvernamentale suntem convinși că există un loc pentru tine în echipa noastră. APLICĂ acum pentru construcția Guvernului AUR!

Prin Meritocrați@ îmi propun alături de voi să reconstruim România pe principiile meritocratice – un sistem în care accesul la funcții și poziții de conducere să se facă strict pe baza competenței, pregătirii profesionale și realizărilor persoanelor, nu pe criteriile de nepotism ori partizanat politic.

Meritocrați@ este mai mult decât un târg de joburi. E șansa ta de a contribui direct la dezvoltarea țării!

Meritocrați@ înseamnă șansa reală ca tu, profesionist de elită în domenii vitale cum sunt energia, tehnologia, digitalizarea, agricultura, sănătatea, economia, transporturile, educația sau finanțele, să poți contribui direct la dezvoltarea și modernizarea României.

Caut specialiști în domenii esențiale, oameni educați, bine școliți, cu energia necesară pentru schimbări pozitive. Caut profesioniști care au experiență și doresc să-și pună expertiza în slujba României. Persoane hotărâte să contribuie la eliberarea României de corupție, persoane care își doresc restabilirea mândriei, respectului și prosperității în țară.

Intră în programul Meritocrați@
Am nevoie să vă depuneți CV-urile pe LinkedIn, cea mai mare rețea de profesioniști din lume.

Am ales această platformă tocmai pentru a-i găsi și pe vorbitorii de limbă română care astăzi contribuie la dezvoltarea altor țări.

Pe lângă interesul imediat al viitoarei guvernări, văd acest program ca pe o formă de a reîntoarce în țară creierele plecate din România și de a destructura rețelele mafiote care au pus stăpânire pe statul român și l-au transformat într-un stat capturat.

M-am gândit mult, am cugetat, și nu putem reforma cu adevărat statul român și instituțiile din subordinea lui, fie că vorbim de CFR, de Tarom, de Nuclearelectrica, de ASF, de Consiliul Concurenței, dacă nu avem oameni potriviți, din interiorul acestor instituții.

În acest moment, aparatul de stat este înțesat cu fel de fel de năpârci, membri ai partidelor politice, lipitori de afișe, sinecuri, amante și câte și mai câte. Unul muncește, cinci stau degeaba.

Am nevoie de omul care muncește, am nevoie să schimbăm paradigma!

Am nevoie să vă actualizați scrisorile de intenție și CV-urile și să le depuneți în programul Meritocrați@.

Am nevoie de voi în viitorul Guvern. Nu trebuie să plătiți nimic, nu trebuie să aveți pile.

De voi am nevoie în viitorul Guvern!

Distribuie acest link pentru a ajunge la cât mai mulți oameni motivați să facă parte din această revoluție a meritului: https://www.linkedin.com/in/simiongeorgenicolae/” se arată în postarea publicată pe site.

Comentarii
  • Foarte bine. A mai spus că va verifica în amănunt activitatea fiecăruia încât să nu fie acceptați penali și alte lichele în partidul lui. Și trebuie să facă asta. Are o echipă de avocați așa că are permis la liber să facă investigații. Trebuie ca politica româneasca sa fie curată nu penli, trădători de țară șițmbogățiți ilicit. Unitate și Echitate. Și cu Dumnezeu înainte nu cu smecherii.
    # Îl alegem ca Primar al Iașul-ui pe Dl. Doctor Ciuhodaru Tudor că are experiență politică, e deștept, corect, ambițios și va face treabă bună pentru Iași.

  • Doctore Stetoscop , o intrebare sincera , cand treceti la sos? Au milioane si miliarde de votanti si nici un nume ca al dumneavoastra. Multzam’!

  • Fă nani liniștit simioane cu adunătura de expirați și fugăriți din celelalte partide nu o să fie nevoie să te gîndești de guvernare că o să se ocupe cei care vor primi voturi…. Voi cu 0,5% o să vedeți la ce partide mai puteți fugi după alegeri…

  • Vai de mama ta! Tu, care nu știi minimul de a te comporta! Ai agățat o temă care crezi că prinde, dar nu muscam cei inteligenți.

Adauga un comentariu