Local

George Simion, președintele AUR: ”Arătați-le tuturor că votul contează!”

Publicat: 16 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
George Simion președintele AUR Arătați-le tuturor că votul contează
George Simion, președintele AUR vorbește despre caravana pentru sănătate

George Simion, președintele AUR are un mesaj pentru toți cetățenii. Acesta sublinează faptul că fiecare vot contează și că este momentul ca să le arătăm tuturor că votul nostru contează! Iată toată declarația făcută de George Simion:

” Arătați-le tuturor că votul contează
Am străbătut în ultima perioadă regiunile țării și am întâlnit sute de români ca voi, ce purtați cu mândrie tricolorul și credința în suflet. Mulți dintre voi știu cât de mult votul lor contează, dar unii nu înțeleg acest lucru.

Prin înțelegerea acestei idei, că votul vostru contează, printr-o prezență masivă pe 9 iunie la vot, putem reprezenta flacăra ce aprinde speranța viitoarelor generații și al țării noastre.

În ochii și în glasul multora dintre cei cu care am discutat în ultima perioadă am văzut atât nemulțumirea față de un sistem corupt care ne-a împiedicat prea mult timp să ne ridicăm la adevărata noastră valoare, cât și determinarea de a schimba această realitate. Această energie mă face să cred că nimic și nimeni nu ne poate împiedica să avansăm pe calea corectă și cinstită pe care am pornit-o.

Votul tău contează! Spune asta tuturor!
Pentru tinerii din generația digitală, am un mesaj: VOI sunteți cei ce dați tonul pe rețelele sociale. Implicarea voastră trebuie să se vadă acum pentru viitorul țării noastre. Arătați-le prietenilor voștri acest mesaj și spuneți-le că votul lor contează.

Postați pe Facebook, pe TikTok, pe Instagram, dați share-uri pentru a promova importanța votului din 9 iunie!

Creați înregistrări pe TikTok în care să îi încurajați pe alții să meargă la vot. Faceți postări pe Instagram și Facebook în care să ne arătați susținerea. Repostați postările noastre oficiale pe toate rețelele.

Lăsați comentarii, tag-uiți prietenii în postări. Folosiți toate metodele disponibile legale astfel încât mesajul să ajungă peste tot.

Nu mai stați pe gânduri! Haideți să ne mobilizăm în toate colțurile țării și în Diaspora!

Haideți să demonstrăm tuturor că suntem generația pentru care votul contează, o generație care nu este lipsită de implicare și că ne dorim o Românie curată, suverană și mândră.” arată George Simion, președintele AUR.

Comentarii
Adauga un comentariu