Local

George Simion, președintele AUR despre marșul de la Iași: ” Treziți-vă români, că am dormit destul!”

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii
George Simion președintele AUR despre marșul de la Iași  Treziți-vă români că am dormit destul
George Simion, președintele AUR despre marșul de la Iași: ” Treziți-vă români, că am dormit destul!”

George Simion, președintele AUR scrie pe propriul site impresii despre marșul AUR Iași organizat pe data de 21 mai 2024. La marșul organizat de formațiunea politică au participat peste 1000 de persoane. Liderul AUR face apel la ieșeni să înțeleagă că este vremea schimbării, că nu trebuie să-l mai voteze pe Mihai Chirica și că este momentul de schimbarea pe care o poate aduce AUR. Redăm, integral, editorialul publicat de George Simion, președinte AUR

Emoție intensă, aseară, la Iași, unde peste 1.000 de oameni au participat alături de mine, de Claudiu Târziu, și de ceilalți colegi de AUR, candidați la alegerile locale si europarlamentare din 9 iunie, la un marș electoral care a avut menirea, printre altele, să îi trezească pe ieșeni.

Avem un premier care ne-a jignit pe noi, pe moldoveni. Am avut la conducerea acestui județ hoți, și nu hoți deștepți, hoți de tablă!

Tot ce propun și promit acești oameni este că o să fie alături de voi și că n-o să fure.

Am și eu un băiat cum are și Mihai Chirica, primarul Iașiului, dar n-am de unde să iau o vilă de 250.000 de euro cum a făcut acesta. De unde să începem ca să revenim la gloria din vremea lui Ștefan cel Mare și Sfânt?

În primul rând, pe 9 iunie, să nu mai votăm pe hoțul Chirica și pe hoțul de tablă. Pe hoții care, timp de 34 de ani, n-au făcut decât să fure din avuția poporului român. Tot ce-au construit părinții și bunicii noștri cu greu, ei dau străinilor. Să le fie rușine pentru asta! Să-i fie rușine lui Mihai Chirica că nu ne-a dat o autorizație, așa cum am primit la Alba Iulia, la Suceava și în toate locurile unde am fost. Autorizație de la primărie. Aici Mihai Chirica este un dictator slab și corupt care trebuie înlocuit îndată. I-a deranjat figura voievozilor noștri. I-a deranjat că facem recurs la istorie și că lumea o să-și aducă aminte că nu am stat întotdeauna în genunchi în fața străinilor. I-a deranjat că oamenii se trezesc și văd că nu întotdeauna am fost, așa de slabi.

Parlamentarii de la București cică s-au bătut în Parlament. Nici măcar de asta nu sunt în stare. S-au păruit pe acolo ca niște slugi proaste ce sunt. Este timpul să spunem tuturor românilor că pe 9 iunie ștampila se pune pe toate cele 5 buletine de vot.

Oamenii nu sunt informați. Oamenii sunt păcăliți și sunt amenințați de primarii de comune.

Și tocmai de asta îi felicit pe colegii mei care candidează la primăriile de comune pentru curajul pe care îl au să se lupte cu acești mafioți, cu acești baroni care au distrus românii.

Trebuie să trezim țara și o vom face pe 9 iunie împreună cu voi!

Aveți oastea! Aveți oastea! Înarmați-o!

AUR are doi ieșeni: pe doamna Cristina Dascălu și pe domnul Silviu Gurlui, pe lista pentru Parlamentul European acele alegeri de care comasații s-au speriat și-au adus primarii și alegerile locale în iunie ca să facă haos și să dea foc la țară. Oamenii ăștia sunt propunerile AUR.

Partidul comasat, pe aceleași poziții ca și ei, vine cu hoțul de Ghiță Falcă și cu hoțul de Virgil Popescu. Ăștia sunt oamenii care candidează pe listele PSD și PNL și ei de-asta nu fac campanie deloc și nu vin să-și prezinte candidații cum o facem noi de un an de zile pentru că le este în fine. E numai în vot, în puterea românilor această decizie.

O să dau cuvântul colegilor mei așa cum putem, fără scenă, fără sonorizare pentru că n-a vrut dictatorul de Mihai Chirica și coruptul de Mihai Chirica care are atâta maldărul de dosare, după care vom porni împreună în marș prin Iași să trezim moldovenii, să nu se mai lase călcați în picioare și să nu mai îndure.

Treziți-vă români, că am dormit destul!

Cuvintele de mai sus le-am rostit în fața ieșenilor, dar sunt general valabile fie că ești din Ardeal, Banat, Maramureș sau Dobrogea.

Pe 9 iunie ne luăm țara înapoi! a explicat George Simion, președinte AUR.

Comentarii
  • Rog ambasada rusiei sa ofere lui simion , eventual soso , un mikonian-171 ,MI 171 , ca cel folisit de iranianul care a crapat . Doar in campania electorala.

  • 1. Elicopterul care s-o prabusit in Iran era un Bell 212, made in USA.
    2. Daca te deranjeaza ca exista oameni care gandesc altfel decat tine, poti sa te intorci in grota din care ai iesit.

  • Dar fostul ministru de externe al Iranului, Mohammad Javad Zarif, a spus că sancțiunile americane – care interzic Iranului să cumpere avioane construite în SUA – ar putea fi de vină. Raisi călătorea cu un elicopter Bell 212, produs în SUA, dar care a ieșit din fabricație în 1998. În Iran, astfel de elicoptere nu au mai putut fi importate încă din 1979, potrivit Business Insider.

  • Deci era Bell 212, made in SUA. Moral este depasit, dar pentru scopuri civile e ok. Vechimea este irelevanta. Relevanta este resursa de zbor si verificarea statusului aeronavei inainte de zbor .

Adauga un comentariu