Local

George Simion, președintele AUR: ”Peripețiile mincinosului Ciolacu”

Publicat: 19 mart. 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
George Simion președintele AUR Peripețiile mincinosului Ciolacu
George Simion, președintele AUR: ”Arătați-le tuturor că votul contează!”

George Simion vorbește despre faptul că premierul Marcel Ciolacu minte cu nerușinare de frica partidului pe care îl conduce, partid care prinde tot mai multă încredere în rândurile romanilor. Redăm, integral, mesajul liderului AUR publicat pe propriul site:

” Aseară, în platoul unei emisiuni aservite complet intereselor politice, Ciolacu a făcut ce știe el mai bine: a mințit cu nerușinare poporul român.

După tot tăvălugul din ultimele săptămâni cu comasarea, cu alegerea candidaților unici, cu încercările disperate de eliminare a unei părți a opoziției, Ciolacu pare că a ajuns într-o pană de idei. Sau pur și simplu este disperat.

În cadrul emisiunii de la UM Digi24, Premierul țării a reciclat subiectul documentelor primite de la Ucraina și Moldova în ceea ce privește interdicția mea de a intra în aceste două state. De ce a făcut acest lucru? Pentru că, în disperarea lui, Marcel știe că pierde. Așa că face tot posibilul acum pentru a scoate AUR în afara legii.

Bineînțeles, au existat destule semnale publice în ultima vreme în această privință. Fie că vorbim de declarațiile fantasmagorice ale lui Pricopie, de chițăielile penibile ale fraților Muraru sau de perlele lui Marcel, toate aceste atacuri la adresa mea și la adresa AUR au avut ca scop construirea unui șir narativ pentru a manipula opinia publică, pentru a pregăti terenul în vederea eliminării mele din competiție.

Și-au pus oamenii din rețeaua de acoperiți din presă să ne decredibilizeze, neînțelegând că oricare atac la adresa noastră ne face mai puternici. Și-au trimis câinii flămânzi la atac, crezând că poporul român, imun deja la astfel de scenarii demne de filme proaste, o să îi creadă. Nu s-au prins, nici la aproape 4 ani de la apariția AUR, că nu mai merge așa.

Mesaj pentru Ciolacu și gașca sa
Dar, ca să îi amuz un pic, le transmit următoarele lui Ciolacu și găștii sale de mincinoși profesioniști: mergeți până la capăt, băieți, dacă atât vă duce capul.

Încercați să inventați chestii în continuare, dacă nu vă ajunge scorul pe care AUR îl are în acest moment.

Atacați-ne până ajungem la 40%, noi suntem aici nu doar să rămânem, ci suntem aici să câștigăm tot pentru români.

Nu aveți voi posibilitatea să comiteți atâtea ilegalități cât avem noi rezerve să ducem lupta până la capăt. Românii sunt alături de noi, indiferent de minciunile cu care încercați voi să îi manipulați.

Acest popor s-a trezit din somnul cel de moarte și este pregătit să vă dea o lecție pe care nu o veți uita prea curând.

Peripețiile covrigarului Ciolacu continuă. Până când? Până în momentul în care AUR va reda țara în mâinile românilor, în mâinile celor care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii 34 de ani.

Dreptate pentru România! ” a explicat George Simion.

 

Comentarii
  • Oricum AUR a castigat alegerile, 34% . Comasatele au adus plus de procente celorlalte partide mai ales AUR si caderea totala a pnl si psd.

  • lasa ca aveam preteni care o baut sampanie cind o castigat PNTCD si in 2 ani s-o desfintat….ininte de alegeri toti fac, dreg, rup, promit,,,,dupa aia se vind la cei ce platesc mai bine……asta ne da pe tava la rusi si ne scoate din UE

Adauga un comentariu