Local

George Simion, președintele AUR: ”Români, aveți oastea! Pe 9 iunie, înarmați-o! La vot!”

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
George Simion președintele AUR Români aveți oastea Pe 9 iunie înarmați-o La vot
George Simion, președinte AUR: ”Pe 9 iunie, la alegerile europarlamentare, poți vota oriunde! Nu te lăsa păcălit de comasați!”

George Simion, președintele AUR, lansează un apel că toți românii pentru data de 9 iunie să iasă la vot și să voteze AUR care are cele mai bune liste pentru europarlamentare și locale. Redăm, integral, editorialul publicat de președintele AUR:”

” Mare bucurie în suflet mi-a adus vizita pe care am făcut-o sâmbătă, la prânz, la Vaslui, prilejuită de prezentarea candidaților AUR la alegerile europarlamentare și locale.

Am văzut oameni mulți, oameni buni, am revăzut persoane pe care le știu din 2019, am observat în ochii lor dorința unei schimbări care trebuie să se producă pe 9 iunie. Schimbare care înseamnă să scăpăm de actuala clasă politică, una care, de 34 de ani, își bate joc de România, de români, ține țara în subdezvoltare!

Cu rugămintea să distribuiți acest text la cât mai multe persoane, vă las în rândurile de mai jos ceea ce le-am spus vasluienilor astăzi:

Ai noștri înaintași au luptat pentru independență, pentru suveranitate, când a fost nevoie cu sabia în mână!

Ştefane, Măria ta, Tu la Putna nu mai sta

Lasă Arhimandritului toată grija schitului,

Ștefane, Măria ta, dă-ne nouă spada ta!

Antena 3 e aici? Nu e Antena 3. UM Digi 24 e aici sau vine doar dacă primește ordin de la Coldea sau de la securiștii mai noi? Dumitru Buzatu e aici? N-are ce căuta hoțomanul de Buzatu. Poate oleacă de mămăligă mai voia el. La pușcărie! I-am promis asta când am venit pentru că a distrus destinele a zeci de mii de tineri vasluieni care voiau să își facă un viitor aici acasă la ei.Și acum viitorul lor înseamnă Italia, înseamnă Spania, înseamnă Marea Britanie.

Unde sunteți, răzeșii mei? În Italia, Măria Ta! Și în Spania, și în Marea Britanie, și în Germania, și peste tot nu există un colț din această lume unde să nu fie ai noștri, ai noștri români, ai noștri moldoveni de care îi e rușine covrigarului de Marcel Ciolacu.

Am venit astăzi aici, în fața voastră, și am făcut eforturi! Ne știm din 2019! Atunci eram trei, cinci, zece, acum suntem o oaste întreagă și mulțumesc Laurei Gherasim că a făcut posibil lucrul ăsta și v-a adunat pe voi toți împreună! Unirea face puterea!

M-ați emoționat! Mă leagă atâtea și atâtea amintiri. De Vaslui și de vasluieni, oameni buni, oameni cinstiți, oameni cu frica lui Dumnezeu, oameni harnici și gospodari, alături de care eu, ca moldovean, eu, ca român, eu, ca vecin al vostru – că sunt vrâncean, vreau să construiesc România de mâine. Numai împreună putem să facem acest lucru! Și ce vă promit eu este că dacă Dumitru Buzatu a plecat, în căutare de mămăligă, o să plece și covrigarul Marcel Ciolacu și o să plece și Fuhrerul Klaus Werner Iohannis, cu tot neamul lor, că au distrus țara asta.

Au venit să își ceară scuze de la noi, anunțând investiții. Care sunt investițiile lor în Moldova? Unde este autostrada promisă? Unde sunt locurile de muncă? Unde este dezvoltarea? Astăzi, salariul minim în România nu este de 3.700 de lei. Astăzi, salariul minim pe care un om îl primește în mână este de 2.000 de lei. Nu ai cum trăi cu 2.000 de lei. Oameni care au muncit 10, 15, 20, 25 de ani. Pentru că de dimineață, am fost în piață, în București, era o doamnă, primea 1200 de lei pensie. Adică, cât e pensia minimă după ce a muncit 25 de ani. Asta nu este dreptate, asta nu este respect pentru bătrânii noștri și pentru oamenii care vor să muncească la ei acasă.

Dacă voia Ciolacu să facă, în loc de glume proaste pe seama moldovenilor, mai bine reducea taxarea muncii de la 47% cât e în prezent, adică jumate din munca voastră vi-o fură statul în momentul ăsta, pentru că nu dă la schimb nici spitale, nici școli, nici autostrăzi, nici șansa unui viitor pentru copiii noștri. Statul este cel mai mare hoț care fură jumate din banii pe care îi producem.

Și tocmai de aceea venim în fața voastră cu niște candidați care s-au luptat pentru România. Venim la președinția Consiliului Județean Vaslui cu un om care a demonstrat și care merită să fie votat și să îndrepte toate relele. Sorin Chelmu, ca președinte al Consiliului Județean Vaslui!
Venim cu oameni care au făcut ceva pentru comunitate, pentru familia lor, pentru propria persoană, care au demonstrat prin propriile firme.

De asta avem cea mai bună propunere de primar la primăria Vaslui: domnul Ionel Sandu – patronul Radical Group, omul care a făcut atât de mult bine, fără să aștepte ceva în schimb.
Pentru oamenii aceștia am venit eu astăzi la Vaslui. Pentru Lucian Nechita, în municipiul Bârlad, tot antreprenor și inginer constructor. Pentru Cătălin Țocu, care candidează pentru a fi avocatul tuturor celor din Huși. Pentru fratele nostru Constantin Nicolae, care candidează la Murgeni. Pentru Ciprian Ilișanu, care candidează la primăria orașului Negrești.

Avem oameni dintre voi, oameni calificați, profesori, ingineri, teologi, oameni care au luptat în timpul pandemiei, care au luptat cu abuzurile. Avem pe primele locuri, la alegerile europarlamentare, vocea care a apărat românii acolo, în Parlamentul European, pe Cristian Terheș. Împreună cu Claudiu Târziu și Gheorghe Piperea. Comparați-i! Și fac provocarea asta fiecărui lider de partid! Să-și prezinte lista, cum facem noi astăzi la Vaslui și în toată țara. De un an de zile. Să-ți spună cine sunt acești oameni. Că au spus că vor pune în fruntea listei o femeie independentă la comasați, la PSD și PNL. Și acum stau să tragă la sorți care este prima oară femeia. Rareș Bogdan sau Mihai Tudose.

Ce au demonstrat acești oameni? Noi am ridicat glasul și am făcut opoziția așa cum am putut. Cu scorul mic pe care l-am avut, de 10%. Au spus că facem circ. Dar ei ce au făcut? În câte zile a tăiat Rareș Bogdan pensiile speciale? Cred că le mai taie încă… S-au făcut 600 și încă mai are de tăiat la ele.

Generalul Groazei, șeful statului paralel Florian Coldea primește pensie specială. Și românii primesc pensie de 1.200 de lei după 25 de ani de muncă. Asta nu este dreptate! Rareș pensatul, Rareș rujatul trebuie să fie trimis acasă de către români. La fel! În Parlamentul European nu mai trebuie să trimitem tot felul de hodorogi, libidinoși, tot felul de sinecuri, tot felul de pile și relații. Mihai Tudose s-a remarcat în Parlamentul European pentru că a hărțuit sexual o consilieră. Îl știe toată Europa. S-a făcut de rușine cu activitatea lui din Parlamentul European.

Și oamenii ăștia sunt pe primele două locuri. Mai încolo, în listă, românii pot vota. Ori o trimit pe Laura Gherasim, pe Veronica Grosu, pe Cristina Dascălu în Parlamentul European – femei adevărate, românce care au luptat. Sau îl trimit pe hoțul Virgil? Hoțul care a încărcat facturile românilor! Păi asta este comparația! Gheorghe Falcă, hoțul Virgil, Siegfried Mureșan și fel de fel de oameni care candidează și nici măcar nu sunt din locurile astea.

Lor le e rușine și de moldoveni, și de munteni și ardeleni. De asta a trebuit să vină parașutat Dominic Fritz să candideze la Timișoara să ne arate civilizație. Am văzut noi civilizația nemțească. Vor să ocupe, la fel ca rușii, în al doilea război mondial aceste pământuri și pământurile noastre ca neam au fost ocupate de nemți și de ruși. Și astăzi avem Moldova ruptă în două și astăzi avem graniță nedreaptă la Prut.

Iar pe 9 iunie vom avea alegeri ilegale, neconstituționale, pentru că le era frică de AUR. De ce le este frică, nu o să scape! 5 buletine de vot! 5 voturi pentru AUR! Știți de ce le e frică, dragi prieteni? Această mișcare nu s-a format în laboratoarele lui Florian Coldea. Această mișcare nu îl are în spate pe Vasile Dâncu sau pe Ion Ilici Iliescu. Această mișcare de eliberare națională s-a format din sânul poporului român. Pentru a face dreptate poporului român. Pentru a scăpa țara de Dumitru Buzatu și de hoți ca Bichineț și care au mai fost pe aici.

Mișcarea noastră de eliberare națională trebuie să scape țara și de Oprișan, și de Buzatu, și de Gheorghe Flutur, și de Ghiță Falcă, și de Rareș Rujatu. Buzatu v-a ținut în sărăcie. Buzatu a furat copiilor voștri șansa unui viitor. Buzatu cu partidul lui că l-ați văzut pe Solomon câtamai ceafa are… Și cum ne sfida în timpul pandemiei și când vota în Comisia de Muncă fel de fel de legi. Buzatu, Solomon și tot ce înseamnă partid roșu trebuie să fie trimiși la groapa de gunoi a istoriei. Și să deschidem o nouă filă! O filă de AUR! Și o epocă de AUR! Pentru noi! Pentru copiii noștri! Pentru vasluieni! Pentru Moldova!

Și pentru România Mare! De la Nistru până la Tisa! Sunt monștri la fel de răi acolo la Înalta Poartă, la Bruxelles, care vor să facă educație sexuală cu copiii noștri și la vârste fragede să îi întrebe dacă vor să fie băiat sau fată.

Ați văzut fața lor urâtă, fața urâtă a Ursulei von der Leyen. AUR este singurul partid care odată intrat în Parlamentul European nu o va vota pe Ursula von der Leyen, nu va vota pentru educație LGBT în școlile noastre. Ne trebuie locuri de muncă, ne trebuie stabilitate, ne trebuie apărarea credinței și familiei! Ne-am ridicat din mijlocul vostru. Venim în fața voastră cu oameni care au realizat ceva, cu oameni buni care nu au mai răbdat bătaia de joc și au făcut pasul înainte către politică.

Români, aveți oastea! Pe 9 iunie înarmați-o! La vot!

Dumnezeu să binecuvinteze România! ” a explicat George Simion, președintele AUR.

 

Comentarii
Adauga un comentariu