Local

George Simion, președintele AUR, și-a prezentat Programul de Guvernare la Satu Mare

Publicat: 03 iul. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
George Simion președintele AUR și-a prezentat Programul de Guvernare la Satu Mare
George Simion, președintele AUR, și-a prezentat Programul de Guvernare la Satu Mare

George Simion, împreună cu conducerea AUR a fost prezent la Satu Mare unde a prezentat Programul de Guvernare. Acesta a vorbit despre o reformă a angajaților de la stat, reducerea numărului bugetarilor, dar și despre modul în care promovează documentul.

Programul de Guvernare AUR conține 15 puncte importante printre care și reforme în educație, înființarea unui Fond Suveran, creșterea salariilor dar și reforma în Justiție.

George Simion, președintele AUR, prezent la Satu Mare pentru a explica Programul de Guvernare

George Simion, împreună cu mai mulți lideri AUR au fost prezenți la Satu Mare pentru a prezenta Programul de Guvernare.

” Suntem în fața dumneavoastră pentru a vă prezenta soluțiile AUR în 15 capitole, 150 de măsuri. Adunăm 37 de județe unde prezentăm acest program de guvernare. Am fost în 25 dintre aceste județe în ultima lună și jumătate și nu este imaginea pe care mi-aș fi dorit să o văd pentru țara mea. Puteam să fim mult mai sus”, a declarat George Simion, la Satu Mare.

Unul dintre subiectele punctate de George Simion la Satu Mare a fost reducerea birocrației și a costurilor cu angajații de la stat. Concret, acesta propune reducerea numărului de angajați, în următorii 10 ani și desființarea primăriilor din comunele cu foarte puțini locuitori. În locul primăriilor vor exista puncte de lucru cu doi angajați care vor putea să ajute locuitorii la nevoie:

” AUR, în următorii 10 ani, va reduce la 800.000 numărul de angajați la stat. AUR vă promite că nu va exista vreo comună cu primărie dacă nu avem 5.000 de locuitori repartizați la acea primărie. În locul fostelor primării, care sunt utile doar pentru acel primar care are 15, 20, 25 de ani de mandat, lăsăm un ghișeu deservit de maxim doi funcționari care să lucreze cu cetățenii, în special cu acei cetățeni care nu au abilități digitale. Tot pentru democrație, 300 de parlamentari, pentru că românii și-au exprimat opinia. AUR propune maxim 50 de secretari de stat, în prezent avem 200”, a mai spus liderul AUR, George Simion, la Satu Mare.

Ce mai conţine Programul de Guvernare AUR

În altă ordine de idei, Programul de Guvernare AUR conține alte puncte de interes pentru români. De exemplu, George Simion dorește creșterea calității vieții pentru cei cu diverse handicapuri prin mărirea ajutoarelor și prin debirocratizare:

Majorăm valoarea indemnizației acordate persoanelor cu handicap. Pentru a le îmbunătăți calitatea vieții, aceasta va fi cel puțin egală cu valoarea pensiei minime pe economie pentru persoanele cu handicap grav, care nu permite desfășurarea de activități renumerate. Eliminam controlul anual în cazul persoanelor cu boli incurabile sau dizabilități irecuperabile. Modernizăm/contruim în următorii 10 ani 250 de centre de asistență socială pentru bătrâni, și centre mixte de copii și seniori, pentru crearea unui mediu de dezvoltare sănătoasă pentru cei mici și redarea demnității celor vârstnici. a explicat liderul partidului AUR.

 

Comentarii
  • DOAMNE AJUTA SA POATA SA FACA CEVA SIMION DN TOT CE SPUNE. CUM AR PUTEA EL LUPTA CU SPURCATII DE ACUM CARE AR PIERDE MILIARDELE DE LA NOI?

  • Pînă la alegeri mai este dar dacă Aur nu are nimic de făcut cum nu au avut nimic nici pînă acum hai să batem cîmpii…. Nu faceți programe că nu veți avea nevoie hai la muncă Simioane

  • AUR in următorii 10 ani va dispărea pentru că fugarii care au venit vor fugi și de aici că ei sînt puși pe fugă nu pe muncă. Pa pa

Adauga un comentariu