Local

George Simion, președintele AUR: Țara arde, PSD o vinde bucată cu bucată

Publicat: 15 sept. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
George Simion președintele AUR Țara arde PSD o vinde bucată cu bucată
George Simion: ”Austria discută despre introducerea plăților cash în Constituție ”

Președintele AUR, George Simion, realizează un material despre cum PSD și PNL vând pe bucăți România. Conform informațiilor prezentate pe propriul site, se vizează o schemă prin care patrimoniul spitalelor CFR va fi transferat către alte instituții:

” Astăzi o să vorbim despre o altă schemă marca PSD (girată și de PNL), pregătită de Grindeanu în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

O schemă care vizează, printre altele, patrimoniul spitalelor CFR, acestea urmând să fie transferate „altor ministere și instituții cu rețea sanitară proprie”. Problema? Cei 5.000 de angajați din rețeaua CFR, care vor rămâne, cel mai probabil, fără locuri de muncă.

Mai exact, pe 24 mai, guvernul condus de Nicolae Ciucă a adoptat o ordonanță de urgență privind transferul acestor unități sanitare. Ce lipsea, însă, în documentul adoptat era mențiunea către cine vor fi transferate aceste unități și modul în care acestea vor fi transferate.

Pe scurt, mii de oameni vor fi disponibilizați, iar autoritățile locale vor dobândi terenuri și clădiri valoroase în localități cu dezvoltare imobiliară importantă. Totul cu acordul tacit al PSD și PNL, care au început deja să își pregătească terenul pentru 2024. Cum? Prin mite electorale și donații generoase baronilor locali și finanțatorilor partidelor respective.” susține George Simion.

Grindeanu se preface că cere despăgubiri Comisiei Europene și acest lucru duce la grave prejudicii pentru țară:

” Grindeanu Mincinosul, care se preface că cere despăgubiri Comisiei Europene, ca mai apoi să își retragă cuvintele, ar face bine să își ia mâna de pe spitalele CFR. De construit unele noi nu sunt în stare – ne-au demonstrat încă o dată săptămâna aceasta, când am văzut cu toții că nu sunt în stare nici să atragă fonduri europene – de administrat cele existente nu sunt capabili, pentru că vor să vândă tot. Ultimul tun înainte de alegeri.

AUR îi va proteja pe acești oameni, la fel cum îi protejam pe toți românii care au avut de suferit de pe urma acestor trădători de țară în ultimii 30 de ani. Vremea furtului o să apună în curând, pentru că de data aceasta suntem împreună. Puternici. Sătuli de comportamentul lor.” a conchis președintele AUR, George Simion.

Comentarii
  • Politrucilor CRIMINALI v-ati pregatit sapunul ? Funia e gratis !

    Pedofilul Criminal Bideu Alzheimer a fost pus sub acuzare.

    ,,Această anchetă de punere sub acuzare nu este doar despre Joe Biden, ci despre demascarea fiecărei persoane care i-a ajutat la acoperirea crimelor – atâta timp cât este nevoie pentru a dezvălui adevărul!’’
    https://twitter.com/i/status/1702540043296878765

  • Cineva a cumparat o insulita undeva, si s-a apucat sa creasca diverse animale. Dar pe insula erau multi sobolani si veneau din ce in ce mai multi sa manace din mancarea pentru animale. Proprietarul s-a gandit ca a facut o afacere proasta, dar intr-o zi s-a apucat sa sape o groapa larga si adanca de 3 metri. Pe fundul gropii a pus mancare si o scandura pe care sa coboare sobolanii. Nu a durat mult si au inceput sa vina ,,invitatii’’ care coborau in groapa si nu mai ieseau pentru ca acolo era mancare din belsug. Proprietarul insulei a observat ce vin tot mai putini sobolani, si dupa alte trei zile cand a vazut ca nu a mai venit niciun sobolan, a luat scandura din groapa si nu le-a mai dat mancare sobolanilor. Sobolanii flamanzi au inceput sa se manance intre ei si ramaneau tot mai putini pana intr-o zi cand au ramas doar trei sobolani si dupa alte cateva zile a ramas doar unul. Proprietarul i-a aruncat niste cereale in groapa dar sobolanul le-a rafuzat pentru ca se obisnuise sa manance sobolani. Proprietarul a pus din nou scandura si sobolanul invingator, acum mancator de sobolani, a iesit din groapa si a disparut pe insula. Din acea zi, sobolanul invingator a inceput sa manance sobolanii de pe insula iar proprietarul si-a salvat investitia.
    Asa vad eu ca se intampla acum: mancarea din gropapa s-a sfarsit, scandura pentru iesit din chingile justitiei militare a disparut, asa ca incep sa se manace sobolanii criminali tradatori si jefuitori intre ei.
    Acesta este abia inceputul. Acum incepe AUTOGENOCIDUL sclavilor facut in numele Satanei:
    ,,Pentru toti banu-i domnitor ! ‘’, spune Mafisto, in versiunea romaneasca. https://www.youtube.com/watch?v=pzCxoMbmZfA

  • Bâ hauristule ai trecut pe la priveghiul regelui tâu intergalactic sau încâ nai primit instrucțiuni de la șarmani acoperiți care te manipuleazâ din umbrâ ––sâ aveți succesiuri piride–

Adauga un comentariu