Local

George Simion, președintele AUR: ”Un atac asupra democrației, au călcat în picioare Constituția”

Publicat: 23 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
George Simion președintele AUR Un atac asupra democrației au călcat în picioare Constituția
George Simion, președintele AUR: ”A început curățenia de primăvară!”

Într-o perioadă plină de turbulențe politice și incertitudini, ultimele decizii ale coaliției PSD-PNL din România au generat o reacție puternică de alarmă și îngrijorare în rândul cetățenilor și observatorilor politici. George Simion, președintele AUR explică de ce este evident că asistăm la un atac devastator asupra democrației, iar motivul din spatele acestui asalt pare să fie teama de ascensiunea AUR. Dincolo de frontierele țării, la CPAC (Conferința Acțiunii Politice a Conservatorilor) din SUA, reprezentanții conservatori sunt consternați de ceea ce se petrece în România.

Marcel, Nicu și Iohannis par să fie conduși de o agendă care sfidează principiile fundamentale ale democrației, ignorând cu desăvârșire prevederile constituționale. Nu sunt de ajuns patru luni de haos și incertitudine, precum cele înregistrate în timpul alegerilor primarilor; acum, coaliția PSD-PNL pare decisă să grăbească și mai mult lucrurile, încercând să anticipeze alegerile prezidențiale cu trei luni înainte de termen:

” Ultimele decizii ale coaliției PSD-PNL luate în România reprezintă un nou atac asupra democrației.

Asistăm la un atac devastator asupra democrației. Totul de frica AUR.

Sunt în SUA, la CPAC, Conferința Acțiunii Politice a Conservatorilor, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume, iar ceea ce aud că se întâmplă în țară mă consternează, efectiv.

Marcel, Nicu și Iohannis calcă în picioare Constituția. Nu este suficient că s-au gândit să facă haos, să facă dezmăț, să dea foc la țară timp de patru luni în cazul alegerilor primarilor, acum vor să mai facă ceva de frica AUR: vor efectiv să aducă alegerile prezidențiale cu trei luni în față.

Klaus Iohannis i-a chemat la raport, le-a dat direcțiile, le-a dat solicitările pe care le-a avut și PSD-ul și PNL-ul, aceste anexe ale lui Klaus Iohannis, pur și simplu au executat.

Dar, chiar și așa, AUR oricum va câștiga aceste alegeri. Rămâneți alături de Alianța pentru Unirea Românilor, alături de mine și împreună scăpăm în 2024 de groparii țării!

Mergem până la capăt!” explică George Simion, președintele AUR.

 

Adauga un comentariu