Local

George Simion s-a filmat în fața casei lui Iohannis: ” Faraoane, te-am căutat…” – VIDEO

Publicat: 20 nov. 2023
_____ Vizualizări 21 Comentarii
George Simion s-a filmat în fața casei lui Iohannis  Faraoane te-am căutat... - VIDEO
eorge Simion s-a filmat în fața casei lui Iohannis: Faraoane, te-am căutat.

Liderul AUR, George Simion, s-a filmat pe strada din Sibiu unde are o casă președintele Klaus Iohannis și i-a reproșat șefului statului că a plecat în Africa, precizând că a făcut „ocolul pământului în două mandate”.

„Faraoane, am venit aici la tine în Sibiu și nu ești acasă. Te-am căutat, te-am sunat, unde ești? Te caută liderul Opoziției și tu nu ești acasă. Te-ai dus în safari cu Carmen. Faraoane, te-ai văzut cu regele Simba, acolo, al Zanzibar-ului. Faraoane, faci ocolul pământului în două mandate și îți bați joc de români.

Aici pe stradă la matale s-a comis un jaf armat, în România asta sigură și educată pe care ai condus-o tu timp de 9 ani. (…) Ai grijă acolo la lei, să-și accsesorizeze doamna Carmen cureaua cum trebuie”, a spus George Simion.

George Simion, liderul AUR, a luat poziție într-o intervenție recentă în emisiunea Studio Politic de la Digi24, subliniind că partidul pe care îl conduce are în plan să guverneze singur. Totuși, nu exclude posibilitatea unei coaliții cu alte formațiuni politice, cu excepția Partidului Social Democrat.

Într-o discuție cu Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24, George Simion a declarat că AUR nu vede în PSD o forță capabilă să reformeze statul român în conformitate cu obiectivele sale. „PSD nu e o forță capabilă să reformeze statul român așa cum își dorește AUR”, a subliniat Simion în timpul interviului.

 

 

Comentarii
  • Are dreptate, dar nu-mi place felul in care o spune, si nici locul in care o spune. Putea sa vorbeasca politicos. Si nu te duci la casa omului pentru o chestiune de serviciu. Pentru ca aceasta este esenta lucrurilor : Iohannis mai mult se plimba decat munceste.

  • Simion a vorbit prea frumos!!!!!!!De ce sa vorbeasca politicos cu un tradator de tara,cu cel care in 8 ani a distrus Romania si romanii,a aruncat in prapastie tara noastra, slugoiul intereselor straine care ne pune streangul la gat noua muritorilor de foame si el se plimba arunca milioanele de euro pe excursii fara interes pentru tara doar pentru el si Ucraina. Sa spuna cineva ce a facut johanns pentru Romania acest pnl- ist! Nimiiiiic doar a distrus toot nemtalaul asta strain,pishane- am toti pe hoitul lui. In excursie unde s- a dus toti l- au tratat ca pe un dictator ce este,sa nu uitam presedintele Capului Verde ce palma i- a tras lui johanna si chestia cu ritualul cu tabloul in Tanzania si etc.

  • Trebuia sâl cauți prin africa simioane nai citit câ lea promis africanilor câ el îi primește în uniunea hoțomanâ și eșuatâ și nu prea are timp sâ stea la ciordâceni–

  • Ce cauți golane pe la poarta Presedintelui României ? Te și vezi preșdintele Galeriei de fotbal Bangladesh-Ferentari ? SSP nu mai știe să stârpească ciorile de pe gardurile caselor !?

  • Felicitari Simioane! OPOZITIA TREBUIE SA- SI FACA TREABA! Felicitari Simioane,acest criminal al poporului roman johanna la puscariee! Ne- a nenorocit pe toti Romanii si Romania! Profita de poporul roman linistit acest parsiv ordinar. Asa este opozitia in celelalte tari europene, dura si nu permite mizeriile. Felicitari Simioane,frica pazeste bostanaria ,astia nu stiu de frica poporului roman asta este o problema mare.

  • symioaneeee esti dus vadim era nebun da era educat era mik copil doamn fereste sa ajungi tu sa raspunzi la vreao intrebare sau sa ai dileme
    cum plm zici ca esti roman???? e mai roman neamtu ca tine

  • Mizerie de neamț ,se plimba cu maimuța pe spinarea amărâtului de român, daca am avea coaie am face un referendum să-l demitem,dar nu avem ouă ,o sa ne mai f..a in funduleț și asta și ăla de după și tot așa .Suntem cu toții un popor de lași ,fricoși și hoți .Din păcate asta este adevărul gol goluț.

  • Toată clasa politica în România e la fel, credeți ca o singura persoana poate sa facă ceva când din spatele lui alți 5 își vad doar interesele personale. Eu am plecat în alta tara acum câțiva ani și pot spune ca sunt fericit,ma duc la munca de placere, fac bani bunicei și nu am grija zilei de mâine. De fiecare data citesc știrile din România cu speranța, urmăresc progresul autostrăzilor și al infrastructurii. LUCRURILE se schimba dar abia copiii noștri (poate) vor simți diferența.

  • Nu inteleg de ce suntem atat de tacuti,fricosi si vorbim,ne plangem ,ne plangem,ne vaicarim DAR NU FACEM NIMIC. Nu va mai plangeti oameni buni ,daca nu sunteti in stare sa ne unim si sa dam jos pe dulapul tradator si guvernul lui,nu va plangeti, inseamna ca va place toata mizeria si bataia de joc de noi, nu degeaba pana si ucrainienii ne considera niste prosti. Si Legea pensiilor se vede ca va place si ca Ciolanul a spus ca deficitul bugetar a explodat si trebuie sa taie in carne vie in noi. Adica tot in noi contribuabilii. Din cauza cui a explodat deficitul bugetar? DIN CAUZA LOR!!!!! Daca datoria externa este de 160 miliarde euro,au imprumutat iar 3 miliarde euro de ce MAIMUTA johanna a plecat in excursie de lux,minim costa 1,5 milioane euro????? De ce? Eu as pune mana pe coasa si topor sa ma duc direct la ei dar…. o prostime ma va acuza ca tot eu sunt nebun. As ca dormiti linistiti ,dormiti , dormiti cei care nu sunteti demni de IMNUL ROMANIEI dormiti dar nu aruncati prostime cu noroi in cei care se revolta impotriva mizeriilor insuportabile din tara asta .

  • Președintele știai că nu era acasă dar tu Simion erai acasă ce te bagi în seamă ca fraierul ….circ ieftin de doi bani marca Simion pentru fraieri…Hai taio și tu acasă

  • Ești penibil Simioane, la fel ca simpatizanții tăi adunați de prin cârciumi, șanțuri, boscheți și ghene de gunoi. Nu mai vorbi de opoziție, că hAUR doar asta e, ”o poziție”.

  • Mai ai un pic și te bagi și în patul lui Iohanis țigan împuțit ce ești te agăți de orice problema pentru a-ți face propaganda singur rușine să-ți fie

  • Am înțeles acum de ce AUR nu a votat legea pensiilor, s-au preferat vizitele la domiciliu! Nu sunt fan președinte, dar totuși aleșii trimiși în parlament cred că au alte priorități!

Adauga un comentariu