Cancan

George, soțul Adrianei Bahmuțeanu, în maiou la restaurant. S-a creat o adevărată isterie

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
George soțul Adrianei Bahmuțeanu în maiou la restaurant. S-a creat o adevărată isterie
George și Adriana Bahmuțeanu au revenit în țară dintr-o vacanță pe meleaguri spaniole și italiene

George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, a fost surprins în maiou la restaurant, ceea ce a creat o adevărată isterie. Oricum, cuplul s-a scuzat pentru acest lucru susținând că era foarte cald. Acum, însă, Adrianei Bahmuțeanu i-a venit ideea să vândă la licitație maioul soțului și să doneze banii la o casă de copii.

Adriana Bahmuțeanu a schimbat complet peisajul, în doar câteva zile. De la piesajele de vis din Spania și Italia și clipele dulci de vacanță, vedeta a ajuns în România pe perfuzii. În plus, s-a trezit și într-o dispută legată de ținuta vestimentară a soțului ei, potrivit LPF.

Din vacanță, pe perfuzii

Prezentatoarea TV a avut parte de o vacanță prelungită, ea petrecând pe meleaguri străine încă de dinainte de Paște. A fost, inclusiv cu băieții, în Spania, la verii săi, dar și într-o escapadă romantică în Italia, unde nu a pierdut ocazia de a se fotografia lângă mai toate obiectivele turistice.

Au fost multe motive de săbătoare: de la Paștele care a picat chiar de ziua ei și până la celebrarea dragostei ei cu George. Prin urmare, cu atâtea ocazii de veselie, cei doi au cam exagerat cu ”șprițuiala”, după cum a mărturisit vedeta. E și motivul pentru care a ajuns pe perfuzii în România.

Ba chiar, vedeta a postat o imagine direct de la clinică, pe rețelele de socializare. Zâmbește, dar zâmbetul îi e un pic stins, semn că oboseala și-a spus cuvântul. Și semn că perfuzia și-a făcut treaba și a pus-o pe vedetă pe picioare e faptul că Adriana Bahmuțeanu a avut vreme să povestească pentru Antena Stars despre ultima perioadă.

George, soțul Adrianei Bahmuțeanu, în maiou la restaurant

Imediat după sosirea în țară, Adriana Bahmuțeanu și George au mers la un restaurant libanez, pentru că încă nu aveau de mâncare acasă. S-au și filmat în timp ce George a ales să poarte un maiou, care a atras imediat atenția.

Invitată în platoul Xtra Night Show, Adriana Bahmuțeanu i-a anunțat pe telespectatori că scoate la licitație maioul buclucaș al lui George Restivan.

„Când am venit în România, pentru că era frigiderul gol, după 11 zile de vacanță, am mers la un restaurant libanez. Ne-am dus la un libanez în București, iar George, pentru că era cald, avea o geacă de blugi pe deasupra și m-a întrebat dacă poate să o dea jos, m-a întrebat dacă mă supăr. Eu i-am spus că nu, că nu am de ce să mă supăr. Drept urmare, s-a stârnit uraganul pe Facebook, că de ce e în maiou, și acum l-am adus”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

 

Adriana și George au povestit că această apariție, în maiou, a atras o mulțime de comentarii răutăcioase.

„Mi-au spus că sunt șofer de tir polonez”, a povestit George Restivan.
„L-au făcut pe Facebook în toate felurile. Acum am adus maioul. Cine vrea să-l liciteze, să dea mesaje, donăm banii la casa de copii. Donăm banii strânși unui copilaș. Dacă tot am stârnit valul ăsta de înjurături, măcar să iasă ceva frumos din toată treaba asta”, a adăugat și Adriana Bahmuțeanu.

Comentarii
Adauga un comentariu