Cultural

Georgiana Lobonț și-a îndeplinit visul de a avea trei copii. Cum a reacționat soțul artistei când a aflat că vor deveni din nou părinți

Publicat: 26 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Georgiana Lobonț și-a îndeplinit visul de a avea trei copii. Cum a reacționat soțul artistei când a aflat că vor deveni din nou părinți
Georgiana Lobonț are doi copii superbi, iar în curând va deveni mamă pentru a treia oară.

Georgiana Lobonț și-a îndeplinit visul de a avea trei copii. Celebra cântăreață a anunțat recent că este însărcinată și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Mai mult, vedeta a dezvăluit cine vor fi nașii de botez ai micuțului și cum se pregătește pentru rolul de mămică cu trei copii. Iată cum a reacționat soțul artistei când a aflat că vor deveni din nou părinți.

Georgiana Lobonț și-a îndeplinit visul de a avea trei copii

Georgiana Lobonț este în culmea fericirii. Artista va deveni mamă pentru a treia oară și se declară o femeie împlinită. Cântăreața a precizat că nu se aștepta să devină din nou mamă, însă vestea că va avea al treilea copil a bucurat-o nespus de mult. Georgiana Lobonț a făcut anunțul chiar pe rețelele de socializare prin intermediul unui filmuleț. Artista a declanșat un val de reacții în mediul online, iar felicitările internauților nu au întârziat să apară.

,,V-am spus că o să fiți primii care o să aflați atunci când o să rămân însărcinată. Și așa se pare. Nu-mi vine să cred că sunt gravidă! Vai de capul meu, o să mai avem un copil! Nu îmi vine să cred! Sunt foarte fericită! (…) În natură am făcut testul! Nu mai puteam de curioasă. Suntem amândoi foarte fericiți! Bunicii în extaz! Nu ne vine să credem. Ne-am dorit și bebe trei! Numai fructe mâncam în ultima perioadă. Acum înțeleg de ce.”, a declarat vedeta tv.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe și se bucură din plin de viața de familie. Cei doi au avut parte de momente grele în mariaj și au fost la un pas de divorț. Cu toate acestea, artista și soțul ei au trecut peste tensiunile din viața de cuplu și în prezent radiază de fericire.

Cum a reacționat soțul artistei când a primit marea veste

Georgiana Lobonț a dezvăluit recent cum a recționat soțul ei când a aflat că vor deveni părinți pentru a treia oară. Vedeta a mărturisit că Rareș Ciciovan a plâns când a primit frumoasa veste, iar cei doi copii ai lor au fost încântați să știe că vor mai avea un frățior sau o surioară.

„Mami, hai că trebuie să vă zic ceva. O să mai avem un bebe. Am un bebe în burtică.  Așa ați zis, că vreți bebe. Cine are grijă de el? E aici, în burtică. (…) Simt așa că o să fie băiat și o să îl cheme Luca. Noi îl așteptăm pe Luca, așa credem, că o să fie un băiețel pe care o să îl cheme Luca.”, a mai declarat artista.

Georgiana Lobonț are doi copii superbi, iar în curând va deveni mamă pentru a treia oară. Cântăreața se declară o femeie împlinită și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Vedeta are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Georgiana Lobonț se mândrește cu familia sa frumoasă și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei.

Adauga un comentariu