Cancan

Gerard Butler este de nerecunoscut! Cum arată astăzi unul dintre cei mai iubiți actori din lume

Publicat: 21 sept. 2021
Gerard Butler nu mai este în forma sa fizică din trecut, când făcea furori după ce a apărut în filmul "300"

Gerard Butler a suferit o transformare incredibilă, iar acum fanii aproape că nu îl mai recunosc. Cunoscut drept unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, acum Gerard Butler nu mai satisface această nominalizare. Cu părul lung, barbă, câteva kilograme în plus și cu un aspect general neîngrijit, actorul nu mai este un idol al femeilor, ca altădată.

Ajuns la vârsta de 50 de ani, Gerard Butler nu mai este în forma sa fizică din trecut, când făcea furori după ce a apărut în filmul „300”, în care actorul îl interpretează pe Leonidas, conducătorul spartanilor în lupta ce are loc la Temopile.

Gerard Butler este de nerecunoscut

Acum, Gerard Butler are câteva kilograme bune în plus și își arată cu siguranță vârsta. Aspectul său neîngrijit nu mai aduce deloc cu simbolul de masculinitate afișat în filmele care la-u făcut celebru. Paparazzi l-au surprins pe actor de mai multe ori în ipostaze neplăcute, deloc flatante pentru un star de cinema.

Recent, starul a fost fotografiat alături de iubita lui, Morgan Brown, când se plimbau în zona Venice Beach din California. Cei doi par foarte fericiți împreună, iar actorul începe să își recapete forma fizică de altădată, după cum arată pozele făcute de paparazzi. Cei doi au început o relație în anul 2014, dar s-au despărțit după un an. În anul 2016, cei doi și-au reluat relația, iar acum ei sunt încă împreună.

Ce premii a obținut Gerard Butler de-a lungul timpului

Gerard Butler a primit multe premii de-a lungul carierei sale, fiind unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood.

  • 2005 – The Phantom of the Opera Online Film & T
  • 2007 – 300 MTV Movie Awards Best Fight – Câștigat
  • 2007 – 300 Empire Awards Best Actor – Nominalizare
  • 2007 – 300 MTV Movie Awards Best Performance – Nominalizare
  • 2007 – 300 Saturn Awards Best Actor – Nominalizare
  • 2010 – How To Train Your Dragon Annie Awards Voice-over performance – Nominalizare
Comentarii
Adauga un comentariu