Local

Gest impresionant făcut de poliţiştii de la Podu Iloaiei. Şeful secţiei a adus zâmbetul pe buze unor copii necăjiţi – FOTO/ VIDEO

Publicat: 23 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gest impresionant făcut de poliţiştii de la Podu Iloaiei. Şeful secţiei a adus zâmbetul pe buze unor copii necăjiţi - FOTO VIDEO
Gest impresionant făcut de poliţiştii de la Podu Iloaiei

Zilele trecute, șeful Poliției Orașului Podu Iloaiei a văzut două fetițe care erau încălțate cu sandale, deși afară era rece. Nu a stat pe gânduri și a întrebat-o pe mama fetițelor dacă aceasta a fost dorința lor sau pur și simplu nu au încălțări pentru toamnă. Mama i-a răspuns abatută că nu are bani nici pentru hăinuțe, nici pentru rechizitele necesare ca fetele să meargă la școală așa că, cel mai probabil, le va retrage.

Mărinimos din fire atunci când vine vorba de copii, șeful Poliției Orașului Podu Iloaiei a decis imediat că fetițele trebuie să meargă la școală așa că, împreună cu ceilalţi colegi au cumpărat cele necesare fetițelor pentru începerea școlii.

Astăzi, fetițele au primit cu emoție și încântare darurile de la polițiști, bucuroase că vor putea să meargă la școală.

Polițiștii Poliției Orașului Podu Iloaiei le-au urat succes în noul an școlar și le-au asigurat de sprijinul lor și pe viitor.

Eroii există! O bătrână în vârstă de 82 de ani cu un copil imobilizat la pat a fost ajutată de poliţişti să ajungă la bancă

Eroii există şi se afla printre noi. Este şi cazul a doi agenţi de poliţie care nu au stat nepăsători la doleanţele unei bătrâne în vârstă de 82 de ani. Bătrâna avea nevoie să ajungă la o bancă pentru a putea să îşi ridice pensia. Situaţia în care se afla ieşeana este una mai aparte, deşi are 82 de ani, femeia trebuie să aibă grijă şi de fiul ei care este imobilizat la pat. Bătrână este operată la picior şi nu se putea să se deplaseze, iar din această cauză, femeia a apelat la ajutorul poliţiştilor. Cei doi agenţi nu au stat pe gânduri şi au ajutat-o pe bătrâna să ajungă la bancă pentru a putea să îşi încaseze pensia necesară cumpărăturilor de strictă necesitate:

”Pe data de 15 aprilie 2020, colegii noștri agent de poliție Țăranu Claudiu și agent de poliție Brumă Cristina, din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași ne-au reamintit faptul că, întâi de toate, nu trebuie să uităm să fim oameni.

Cei doi se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Iași, când o femeie, de 82 de ani, din municipiul Iași, a apelat la sprijinul lor și le-a spus că nu poate merge la unitatea bancară pentru a-și încasa pensia lunară, necesară în vederea efectuării cumpărăturilor de strictă necesitate, întrucât este operată la un picior și are un fiu, de 50 de ani, care este imobilizat la pat.

Colegii noștri au preluat-o pe femeie și au condus-o la unitatea bancară pentru a-și încasa pensia lunară, iar ulterior au condus-o înapoi la domiciliu.

Îi felicităm pe cei doi polițiști și le dorim succes în misiunile următoare!” explică colegii agenţilor.

Adauga un comentariu