Cancan

Gest uriaș făcut de Flori, câștigătoarea Chefi la cuțite. Mădălina Crețan a izbucnit în lacrimi

Publicat: 09 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gest uriaș făcut de Flori câștigătoarea Chefi la cuțite. Mădălina Crețan a izbucnit în lacrimi
Flori a facut un gest impresionant pentru sotia lui Nosfe

Emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1, este foarte specială pentru Mădălina Crețan, soția lui Nosfe. Aici au petrecut împreună clipe foarte frumoase, când au fost invitați să cânte și de aceea, tânăra se uită în continuare la emisiune pentru că o ajută să păstreze vii, în minte, amintirile cu bărbatul iubit pe care l-a pierdut recent.

Zilele trecute, soția lui Nosfe, aflată în doliu, a publicat pe Instagram câteva fotografii lângă bradul de Crăciun, din anii în care familia lor era în formulă completă. Anul acesta este unul extrem de greu pentru Mădălina și copilul ei, pentru că este primul Crăciun fără Nosfe.

Gest uriaș făcut de Flori, câștigătoarea Chefi la cuțite

Soția lui Nosfe a acceptat, într-un interviu acordat Chefi la cuțite, să vorbească despre pierderea soțului ei și perioada grea, de doliu, prin care trece.

„Adevărul este că nu simt să vorbesc, dar motivul pentru care am ales să fac asta este, prin primul rând, pentru că între noi doi și această emisiune s-a creat o conexiune. Este un lucru pe care noi doi ni l-am dorit foarte mult să-l facem împreună.

Este un lucru care știu sigur că l-am fi făcut tot împreună și simt că trebuie să continui, acum, toate lucrurile pe care noi le aveam în plan să le facem împreună. Singură sau cu el în cap, trebuie să le fac.

Mă uit la emisiune pentru că îmi amintește foarte mult de cât de bucuroși eram în perioada respectivă.

Probabil că atunci când nu te lovești de niște lucruri, zilnic, poți să-ți setezi gândul că el încă există. Dar când primești mesaje pe care vrei, instinctiv, să le trimiți mai departe către persoana respectivă… Zilnic sunt niște șocuri.

Apreciez și le mulțumesc mult celor care îmi sunt alături. Spre exemplu, Flori (nr. de la Chefi la cuțite) și-a luat bilet de avion și a venit din Paris să stea cu mine”, a declarat Mădălina Crețan într-un interviu acordat emisiunii Chefi la cuțite.

Oxi rupe tăcerea după finala „Chefi la cuțite”. Ce spune despre imaginile care nu au mai apărut la TV

Finalista Oxi, pe numele ei real Roxana Crudu, din emisiunea culinară de la Antena 1 s-a înfuriat teribil după ce a văzut ce s-a difuzat la TV în seara de 1 decembrie. Aceasta a fost acuzată de Raluca Todea, dar și de Dan Manciu și Florin Dragomir că și-ar fi sabotat colega de echipă. Dacă în semifinală, echipa roz părea să fie cea mai unită, în marea finală cei patru au fost protagoniștii celor mai mari scandaluri din platoul de filmare.

Acum, Roxana Crudu a ieșit public să spună tot ce nu s-a văzut la TV, în ultima ediție a emisiunii. Oxi susține că echipa roz a schimbat meniul peste noapte, iar Raluca Todea și Dan Manciu s-ar fi comportat frumos cu ea înainte, însă în finală i-au adresat numeroase jigniri și chiar injurii.

„Sunt și părți care nu s-au dat. Nu mi-aș fi ales echipa, aș fi făcut la fel ca Adrian. Manciu a tăiat carnea foarte groasă, peștele era crud. Florin se duce, probează, spune pe interviu că inelele alea nu se pot face pentru că aluatul era prea moale. Când Ștefania a văzut că e prea moale, a început să plângă. M-am dus să încerc, gata, Oxi s-a dus să saboteze. L-am rugat pe Manciu să nu mai țipe la mine.

Adauga un comentariu