Cancan ultimă oră

Gestul emoționant făcut de Flick pentru soția și fiica lui: „Ai cum să nu plângi când…”

Publicat: 27 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gestul emoționant făcut de Flick pentru soția și fiica lui Ai cum să nu plângi când
Faptul că Eva a primit un buchet de flori de tatăl ei a emoționat-o până la lacrimi pe Denisa Filcea

Flick se poate declara un bărbat împlinit 100%. Omul de la radio are parte de o soție frumoasă și de o fiica după care este topit. Denisa Filcea a născut în urmă cu nu mult timp, iar de atunci o fericire nemărginită s-a așternut în familia lor. Asta se poate vedea cu ochiul liber din postările lor pe rețelele de socializare.

Flick tocmai ce și-a surprins soția și fiica cu o surpriză care a făcut-o pe Denisa să verse lacrimi. Bărbatul a renunțat la un lucru important pentru a face acest gest.

Flick și Denisa Filcea sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Dacă până acum omul de la radio trebuia să îi facă surprize doar soției lui, acum a mai apărut o fată în peisaj care trebuie tratată la fel de frumos. Acesta și-a surprins fetele cu flori, dar nu oricum.

Flick, gest emoționat pentru fetele lui

Flick este un bărbat fericit. Are acasă două fete care îi aduc zâmbetul pe buze, motiv pentru care el le surprinde plăcut. Dacă până acum cumpăra doar un buchet de flori pentru Denisa, acum el cumpără două buchete, unul și pentru Eva Maria, fiica sa. Se pare că faptul că Eva a primit un buchet de flori de tatăl ei a emoționat-o până la lacrimi pe Denisa Filcea.

„Ai cum să nu plângi când vezi că i-a adus flori și Evei?! Te iubesc enorm’’, a scris Denisa Filcea pe contul de Instagram.

Dar cu atât mai impresionant a fost gestul lui cât a renunțat la programarea la tuns pentru a le duce flori celor două. Se pare că cel mai important penru Flick este fericirea femeilor din viața lui, motiv pentru care se dă la o parte chiar și pe el.

„Aș fi vrut azi să merg la tuns, Deja posed plete rebele. Am amânat și-n loc m-am dus Să le iau flori fetelor mele’’, a scris Flick pe contul lui de Facebook.

Adauga un comentariu