Cancan

Geta, mama lui Culiță Sterp, ar putea lipsi de la botezul nepotului ei. Artistul a dezvăluit motivul

Publicat: 13 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Geta mama lui Culiță Sterp ar putea lipsi de la botezul nepotului ei. Artistul a dezvăluit motivul
Culiță Sterp ar vrea ca ambii săi părinți să participe la botezul fiului său

Recent s-a aflat că Geta, mama lui Culiță Sterp, ar putea fi marea absentă de la botezul nepotului ei, tocmai din cauza fiului acesteia. Astfel, Culiță a povestit că ar vrea să-l invite la eveniment și pe tatăl său, însă se teme că din această cauză mama Geta ar refuza să mai vină la botez. Culiță Sterp speră ca astfel părinții lor să se revadă și să fie împreună la fericitul eveniment din viața lui.

În curând, Milan, băiatul lui Culiță Sterp, urmează să fie botezat. Cu toate acestea, înainte de marele eveniment, artistul a făcut o dezvăluire care are legătură cu familia lui. Culiță se teme că mama lui, Geta, ar putea lipsi de la botez, deoarece are de gând să-l invite și pe tatăl său, Nicolae Sterp. Chiar dacă urmează un eveniment fericit în familia sa, Culiță a dezvăluit că există anumite tensiuni în familia lui. Acesta, în prezent, caută o soluție pentru a gestiona cât mai bine respectiva situație delicată. Învitat în emisiunea Teo Show, Culiță a dezvăluit că, deși totul merge ca pe roate, există un detaliu care ar putea ridica probleme. Fostul concurent de la Survivor a povestit că, deși părinții lui sunt despărțiți, el și-ar dori foarte mult să îi vadă din nou împreună.

Geta și Nicolae Sterp s-au despărțit în urmă cu 8 ani

Părinții lui Culiță Sterp, Nicolae și Geta, nu mai trăiesc împreună de 8 ani, dar artistul speră într-o apropiere între tatăl său și mama Geta. Culiță a dezvăluit că a suferit enorm în momentul în care părinții lui s-au separat. Ba chiar, multă vreme a sperat că aceștia își vor rezolva neînțelegerile și vor forma din nou o familie.

„Părinții noștri nu stau împreună, ei sunt separați de vreo 8 ani, tatăl nostru e puțin mai încăpățânat și nu a mai vrut. Aș schimba la el ce aș schimba și la mine dacă aș putea, să nu mai fiu așa de încăpățânat. Nu au pe nimeni, nici el, nici ea. S-ar putea (n.r. – să se împace părinții lui Culiță Sterp), de ce nu? Noi o să mai încercăm”, a precizat artistul.

Mama Geta ar putea lipsi de la botez

Culiță a dezvăluit că șansele sunt foarte mici ca părinții săi să mai fie din nou împreună. Mai mult decât atât, Culiță Sterp a dezvăluit chiar că mama sa ar putea lipsi de la botez din cauza asta. Artistul a precizat că dacă îl va invita pe tatăl său la eveniment, nu ar fi exclus ca mama Geta să nu mai participe la petrecere, astfel că situația este una destul de delicată.

„Când o să fie botezul băiatului meu o să îl chem pe tata și poate se întâlnește cu mama. Bine, sunt excluse șansele să se împace acolo, la botez, dar poate îi fac să mai vorbească. Aș vrea să vină, îmi doresc foarte mult, dar… Uite, zic ceva acum în exclusivitate, nu am mai zis la nimeni. Dacă el vine, atunci s-ar putea să nu vină mama, dacă vine mama, atunci s-ar putea să nu vină el. Nu știu cum să fac să vină amândoi”, a spus Culiță Sterp.

Culiță Sterp, cel mai fericit tătic

După cum se știe, Culiță Sterp a participat la Survivor România și era creditat cu cele mai mari șanse la câștigarea competiției. Însă dorința de a asista la nașterea fiului său l-a făcut pe Culiță să renunțe la competiția din Republica Dominicană, în urmă cu mai multe luni. Acum, de când a devenit tătic, artistul este mai fericit ca niciodată. Deși nu poate sta în permanență cu cel mic, având în vedere că trebuie să meargă la concerte, Culiță este topit după băiețelul lui. În altă ordine de idei, rămâne de văzut ce se va întâmpla la botez și dacă mama Geta și Nicolae Sterp vor participa împreună la fericitul eveniment.

Adauga un comentariu