Prima pagină » Cancan ultimă oră » Geta Sterp a amânat decizia până în ultima clipă! Soțul său a fost cel care a luat atitudine: „Nu am vrut să ies din casă, dar Sebi m-a luat cu forța” – FOTO

Geta Sterp a amânat decizia până în ultima clipă! Soțul său a fost cel care a luat atitudine: „Nu am vrut să ies din casă, dar Sebi m-a luat cu forța” – FOTO

20 apr. 2024, 08:46,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Se pare că schimbările bruște de temperatură de la noi din țară nu sunt deloc pe placul Getei Sterp, care, ori de câte ori vede că afară este vremea mohorâtă, tot ceea ce ar face ar fi să dea un pas înapoi și să pună toate treburile și responsabilitățile pe stop. De o astfel de zi a avut parte Getuța, când și-a dorit să nu iasă din casă, însă planurile i-au fost schimbate total de soțul său, dar nu a avut nicio urmă de regret, din contră.

Geta Sterp nu este deloc fericită atunci când la orizont se zărește vreme mohorâtă, însă ieri a avut o surpriză total plăcută să vadă că, în ciuda faptului că dimineața nu a fost deloc promițătoare, pe parcursul zilei lucrurile s-au schimbat, fiind tare mulțumită că Sebi, soțul său, a convins-o să iasă din casă pe o vreme atât de însorită.

„Sunt unele zile în care parcă aș sta numai în casă! La voi cum e? Iarna pare să se instaleze din nou, iar pe mine mă deprimă vremea rece, mohorâta…

Nu am vrut să ies din casă, dar Sebi m-a luat cu forța. Nu regret…”, a spus Geta Sterp în mediul online.

Geta Sterp, scoasă din sărite de comentariile răutăcioase legate de scumpirea prețurilor la produsele pe care le produc

În ultima vreme, din pricina măririi tuturor prețurilor, și Geta Sterp și mama sa s-au găsit nevoite să scumpească prețurile la produsele pe care le vând din producția proprie. Tocmai din acest motiv, internauții au avut de comentat pe baza acestui aspect, însă Getuța le-a închis tuturor gura spunându-le că în spate se află foarte multă muncă istovitoare și tehnică deprinsă în ani de practică. În prezent, un kilogram de pastramă de miel costă 90 de lei, iar un kilogram de carne de miel 40-45 lei.

„Vedeți mâinile mele? Este foarte multă muncă atunci când fată oile. Dacă mai aud pe cineva că spune despre miei sau brânză că sunt scumpe, vă iau la bătaie, cu palmele astea. Pentru cei care ați comandat deja și trebuie să vă trimit rămâne tot 70 de lei. Dar pentru cei care o să comandați de acum încolo este 90 de lei kilogramul. Deci ca să ai un miel ca acesta… nu vă mai zic cât e de lucru.

Să știi să îl tai, să îl curenți, după care să iei carnea de pe oase să rămână așa fain ca o pătură, să poți să îl faci pastramă. Nu vă mai spun că îți nenorocești toate degetele curățând la usturoi. Usturoiul este și el foarte scump, este 40 de lei kilogramul de usturoi de casă. Noi am avut, dar l-am terminat, acum îl cumpărăm”, a spus Getuța în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
26 iulie 2024
26 iulie 2024