Cancan ultimă oră

Geta Sterp, îngenuncheată de durere după moartea lui Ion Șmecheru’: „Mi-a fost atât de drag”

Publicat: 01 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Geta Sterp îngenuncheată de durere după moartea lui Ion Șmecheru Mi-a fost atât de drag
Geta Sterp

Culiță și Iancu Sterp au făcut pe 1 decembrie 2021 un anunț neașteptat cu privire la decesul lui Ion Șmecheru’. Unul dintre cei mai virali tineri din mediul on-line și-a pierdut viața din cauza consumului exagerat de alcool.

Geta Sterp a trăit un șoc când a aflat această veste. Tânăra a postat un videoclip pe o rețea de socializare dar și un mesaj emoționant în memoria lui Ion care le-a făcut viețile mai frumoase.

„Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu… eram acasă, tocmai ce terminasem cu mâncarea. Aud mașina lu Iancu la poartă și fug după ușă ca să il sperii (cum mai fac de obicei), dar el se uită la mine, cu lacrimi in ochi… și îmi spune” A murit… ION SMECHERUL” 😓 Am început instant să plâng si in minte mi-au venit atât de multe vorbe de-ale lui… glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus. Iarna trecută, a fost o lună la noi la oi si atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu știu câți dintre voi știți… însă el nu era la noi la oi, ci la un văr de-al tatălui meu. După cum spuneam… a stat o lună la noi, iar mie personal mi-a fost atât de drag si vreau să vă spun că avea un bun simt cum rar mai întâlnești in zilele noastre.
Din păcate a avut patima aceasta, a băuturii, iar inima lui a încetat să mai bată. 😓

Stiu că multora dintre voi v-a adus mii de zâmbete pe față și chiar râsete in hohote, prin felul lui de a fi… iar tot ce putem face, este să ne rugam ca Bunul Dumnezeu să il ierte!

Odihneste-te in pace, suflet bun! 🥺💔”, a mărturisit sora lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp, despre moartea lui „Ion Șmecherul”

După cum a menționat și Culiță Sterp, Ion Șmecheru’ a murit din cauza consumului excesiv de alcool. Acesta a intrat în comă iar la scurt timp inima tânărului a încetat să mai bată.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢”, a mărturisit Culiță Sterp, pe pagina sa de Facebook.

 

Adauga un comentariu