Actualitate

Gheorghe Flutur, candidatul PNL la Consiliul Județean Suceava a fost șomer până la 31 de ani: ”Cea mai folosită tactică de foștii comuniști pentru a ascunde relațiile cu Securitatea ” – VIDEO

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gheorghe Flutur candidatul PNL la Consiliul Județean Suceava a fost șomer până la 31 de ani Cea mai folosită tactică de foștii comuniști pentru a ascunde relațiile cu Securitatea  - VIDEO
Gheorghe Flutur, candidatul PNL la Consiliul Județean Suceava a fost șomer până la 31 de ani

Baronul Gheorghe Flutur a fost șomer până la vârsta de 31 de ani, explică jurnalistul Valeriu Nicolae. În realitate, lipsă din CV a unui loc de muncă este o tactică folosită de politicieni pentru a ascunde trecutul lor de colaboratori ai Securității.

Ăștia sunt politicienii pe care România îi are, analfabeți, sinecuriști și oameni care nu au nicio legătură cu patriotismul. Ei vor să fure cât mai multe pentru ei și clica de partid. Asta s-a întâmplat în ultimii 35 de ani și se va mai întâmpla dacă românii nu înțeleg că anul 2024 trebuie să voteze patrioți care să aducă schimbare în România.

Baronul Gheorghe Flutur de la PNL a fost un securist și șomer până la 31 de ani

Jurnalistul Valeriu Nicolae vorbește despre baronul de Suceava, Gheorghe Flutur, care are mari lipsuri în CV. Conform datelor oficiale, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Iași, a fost șomer până la vârsta de 31 de ani. În realitate această tactică de a ascunde locul de muncă face parte din încercarea politicienilor de a-și ascunde trecutul tenebros, cel de foști securiști și turnători ai Partidului Comunist Român (PCR):

” Gheorghe Flutur apare că a fost șomer până la 31 de ani. Nicio biografie a domniei sale nu include anii comunismului. Asta este cea mai folosită tactică a politicienilor noștri de a evita desconspirarea relațiilor avute cu miliția sau securitatea. Șomer cu siguranță nu a fost. A fost un membru important a Partidului Comunist Român și cel mai probabil un propagandist comunist. Firesc, a fost și este cel mai important politician liberal, după Revoluție, din Suceava. De trei ori senator, de trei ori președinte a Consiliului Județean, ministru al Agriculturii și om care scrie cu oi pe dealurile Bucovinei pentru a-și arăta slugărniciea pentru mai harnicul turnător Băsescu. De la Oprea a pierdut doar ordine. Liberal, liberal care nu a lucrat o secundă la privat. Flutur și-a început cariera lucrând la stat la un Ocol Silvic. Locurile ălea unde pădurarii mai șmecheri se îmbogățeau/ se îmbogățesc extraordinar prin furt. Suceava ocupa și ocupă un loc fruntaș la tăierile ilegale de lemn.” explică jurnalistul Valeriu Nicolae.

Ăștia conduc România de 35 de ani! E nevoie de schimbare

Astfel de personaje obscure conduc România de 35 de ani. România are nevoie de schimbare, de oameni care să aibă studiile la zi și care să fie patrioți și să lucreze în interesul cetățenilor. Exemple de analfabeți funcționali aflați în funcții importante în stat găsim la tot pasul. Premierul Marcel Ciolacu care, conform declarațiilor făcute de Eugen Teodorovici, nu are nici măcar Bacalaureatul. Un alt personaj asemănător este fostul premier și actualul al doilea om în stat, generalul Nicolae Ciucă ce este un plagiat dovedit – adică a furat pentru a-și face teza de doctorat.

Sunt numeroase personaje de acest calibru în politica românească și este timpul să le trimitem la pensie – care nu este foarte mică ținând cont că toți au dreptul la pensii speciale! Dar măcar nu mai bagă țara în faliment.

Așadar, baronul de Suceava, PNL-istul Gheorghe Flutur trebuie pensionat de către alegători pentru că doar în acest fel județul are o șansă la o dezvoltare reală, iar sucevenii se pot întoarce acasă!

Adauga un comentariu