BZI LIVE

LIVE VIDEO – Gheorghe Hrițcu, primarul comunei Scobinți, în direct la BZI LIVE despre comuna pe care o administrează din anul 2000 – FOTO

Publicat: 22 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 23 mai 2022, începând cu ora 11:30, invitat în studioul BZI LIVE este Gheorghe Hrițcu, primarul comunei Scobinți, pentru a discuta despre direcțiile de dezvoltare ale localității pe care o administrează din anul 2000. Aflată la 75 km de municipiul Iași, comuna Scobinți este construită din cinci sate, are peste 7000 de locuitori și se dezvoltă considerabil de la an la an.
Invitatul Roxanei Caraiman va vorbi despre atragerea mediului de afaceri către comună, solicitările investitorilor de la administrație, cât de mult înseamnă mediul de afaceri pentru bugetul comunei, importanța infrastructurii pentru dezvoltarea unei localități și obținerea fondurilor europene sau guvernamentale.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu