Local

Ghinion pentru o avocată din Iași! Un hoț i-a furat portofelul și i-a folosit cardurile bancare! Câteva mii de lei au dispărut într-o clipă!

Publicat: 16 sept. 2020
Ghinion pentru o avocată din Iași
Mână cu un card bancar

Ghinion pentru o avocată din Iași! Un tânăr din Iași a fost pedepsit de magistrați după ce a furat cardurile bancare ale unei avocate din Iași. El ar fi urmărit-o pe femeie și i-ar fi sustras portofelul. Ulterior, Daniel Angel Mihai ar fi efectuat mai multe plăți cu cardurile acesteia și ar fi cheltuit câteva mii de lei

Ghinion pentru o avocată din Iași! Un tânăr din Iași, pedepsit de judecători după ce a furat portofelul unei avocate! Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat recent pe Daniel Angel Mihai la pedeapsa rezultantă de 2 ani și 2 luni de închisoare, cu suspendare, pentru comiterea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și furt.

„Instanța stabilește ca inculpatul Daniel Angel Mihai să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o durată de 80 de zile, la Direcția de Asistență Comunitară Iași sau la Direcția de Administrare a Patrimoniului Public Privat Iași. De asemenea, admite acțiunea formulată de partea civilă Ioan L. și îl obligă pe inculpat la plata sumei de 2,50 lei către aceasta, cu titlu de despăgubiri civile. Admite, în parte, acțiunea formulată de partea civilă Liliana L. și îl obligă pe inculpat la plata sumei de 2.097 de lei către aceasta, cu titlu de despăgubiri civile”, au precizat magistrații ieșeni.

Daniel Angel Mihai, încătușat după ce a furat portofelul avocatei

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Daniel Angel Mihai a intrat în atenția anchetatorilor în urmă cu câteva luni. Procesul tânărului ieșean a început pe 17 martie 2020. Asta, după ce individul fusese reținut pentru 24 de ore pe 3 martie 2020. Conform procurorilor ieșeni, victime ale individului au căzut o avocată din cadrul Baroului Iași, Liliana L., și soțul acesteia.

Cert este că tânărul a comis fapta pe data de 27 ianuarie. Daniel Angel Mihai ar fi urmărit-o pe avocată și i-ar fi sustras un portofel dintr-o geantă pe care aceasta ar fi purtat-o la spate. În portofel se aflau aproximativ 2.000 de lei, dar și două carduri bancare. Tănărul a folosit cardurile și a cheltuit de pe acestea aproximativ 2.000 de lei. Polițiștii ieșeni l-au identificat la scurt timp pe individ și, astfel, acesta a ajuns să dea explicații în fața legii.

Mai mulți hoți au fost prinși zilele trecute de polițiștii ieșeni

Zilele trecute, polițiștii ieșeni au identificat mai mulți hoți. De exemplu, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au identificat trei tinere din comuna Țibănești, bănuite de comiterea infracțiunii de furt. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în cursul zilei de 14 septembrie, acestea ar fi sustras 635 de kilograme de pepeni de pe terenul unui bărbat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă. Și polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 13 spre 14 septembrie, acesta ar fi pătruns într-o societate comercială din comuna Țuțora și ar fi sustras 65 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind restituit persoanei vătămate.

Adauga un comentariu