Sport

Gică Popescu are coronavirus. Cum se simte fostul mare internațional

Publicat: 08 sept. 2020
Gică Popescu are coronavirus
Președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, a fost confirmat cu coronavirus =n urma unei testări individuale

Gică Popescu are coronavirus. Clubul de fotbal FC Viitorul a anunţat că preşedintele Gheorghe Popescu a fost depistat pozitiv. Gică Popescu și-a făcut testul individual, separat de echipă, astfel că nu a avut contacte cu jucătorii.

Gică Popescu are coronavirus

Președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, a fost depistat pozitiv la CoVid-19. Fostul mare internațional a apelat la o testare individuală pentru a nu avea dubii cu privire la o eventuală îmbolnăvire. Astfel, rezultatul testului a ieșit pozitiv.

„FC Viitorul Constanţa anunţă că, în urma unei testări CoVid-19 efectuate individual de preşedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiţii normale”, se menţionează pe site-ul citat.

Deşi a fost depistat pozitiv, fostul mare internaţional nu prezintă niciun fel de simptom.

„În continuare se va aştepta un răspuns al DSP Bucureşti pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situaţii”, se mai precizează pe site-ul clubului din Ovidiu.

Multe cazuri de infectare în cluburile in Liga I

Începând cu data de 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu CoVid-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I. Astfel, amintim aici cazurile de la FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA şi Chindia Târgovişte. De asemenea, şi în Liga a II-a au existat îmbolnăviri cu noul coronavirus. Echipele afectate au fost Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948 şi Pandurii Târgu Jiu.

Nu au scăpat nici antrenorii sau arbitrii

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a fost infectat cu virusul după încheierea campionatului, ratând prima parte a pregătirii pentru noul sezon.

UTA a înregistrat mai multe cazuri pozitive în lotul său dinaintea începutului sezonului, iar Chindia Târgovişte a avut şapte cazuri pozitive înaintea partidei cu Dinamo, din etapa a doua, însă meciul s-a desfăşurat conform programării.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

În cazul de față, Gică Popescu este primul președinte de clup care are coronavirus.

Adauga un comentariu