Cancan ultimă oră

Gică Popescu, fostul căpitan al Barcelonei, și-a cumpărat un apartament de lux în Mamaia!

Publicat: 24 iul. 2021
Gică Popescu fostul căpitan al Barcelonei și-a cumpărat un apartament de lux în Mamaia
Gică Popescu este unul dintre sportivii români care s-au îmbogățit din afacerile imobiliare

Gică Popescu și-a luat un apartament de lux în Mamaia, chiar pe malul lacului.

Gică Popescu a devenit proprietarul unui aparatment de lux situat într-un compelx rezidențial nou care se va finaliza în câteva luni. Fostul internațional român este președintele clublui Viitorul Constanța, care joacă pe stadionul din Ovidiu, situat la doar 10 minute de Mamaia.

Imobilul în care se va muta Gica Popescuse află pe malul lacului Siutghiol și este unul dintre cele mai exclusiviste proiecte din zona Mamaia-Nord. Un apartament cu trei camere aici costă cel puțin 180.000 de euro, la care se adaugă TVA, însă imobilul este predat la cheie.

”Am ales să locuiesc la L.O. pentru că mi-a surâs ideea să am un apartament de lux într-un complex exclusivist din Mamaia”, a dezvăluit Gică Popescu după ce s-a asigurat că se va muta aici.

Gică Popescu este unul dintre sportivii români care s-au îmbogățit din afacerile imobiliare, după ce și-au încheiat cariera. În 2004, el și-a construit o vilă în formă de OZN în Pipera, pe care a vândut-o unui om de afaceri străin pentru 2,5 milioane euro.

În 2009, el și-a cumpărat și o casă de vacanță în Palma de Mallorca, o vilă fabuloasă construită deasupra unui golf, pe care a plătit circa 15 milioane euro. Cu câțiva ani în urmă, Gică a scos vila la vânzare pentru 7 milioane euro, după care a scăzut prețul la 4,8 milioane euro.

În fine, Popescu mai deține o vilă impunătoare acasă, la Calafat, unde, de altfel, a avut și un hotel. De asemenea, el și-a mai construit o casă de vacanță la Poiana Brașov, lângă bunul lui prieten, Gică Hagi și una în Deltă. În 2019, Gică Popescu a anunțat că va ridica un cartier cu 78 de case la Mogoșoaia. Popescu a mai investit bani buni într-o afacere cu eoliene, care însă s-a dovedit a fi un eșec. La fel, fostul căpitan al Barcelonei a încercat să ridice un complex comercial în Rahova, însă nu a reușit acest lucru. Până la urmă, Popescu a acceptat oferta lui Gică Hagi și s-a întors în fotbal, pricipalul lui obiectiv ca președinte de club fiind acela de a realiza o fuziune între Viitorul și Farul Constanța.

 
Adauga un comentariu