Sport

Gigi Becali dă lovitura la care a visat! Italienii anunță că Florinel Coman e la un pas de Serie A

Publicat: 17 ian. 2020

Gigi Becali ar putea să-și vadă curând visul cu ochii. Prestigioasa publicație Gazzetta dello Sport, citată de mai multe site-uri apropiate de AS Roma, scrie că Florinel Coman a fost ofertat de clubul din „Cetatea Eternă”.
Fotbalistul de 21 de ani a fost monitorizat de AS Roma în ultima vreme, așa cum a anunțat Digi Sport în urmă cu două luni. De asemenea, Coman a fost urmărit și de grupări din Premier League, printre care și Manchester City.
Gigi Becali a spus în repetate rânduri că e dispus să renunțe la Florinel Coman doar în schimbul a măcar 15-20 de milioane de euro. Italienii anunță că Roma ar fi gata să ofere 10 milioane de euro pentru internaționalul român, sumă care ar fi totuși pe placul patronului de la FCSB.

Giovanni Becali a prevestit transferul

Florinel Coman traversează un sezon foarte bun. Jucătorul născut în Brăila e golgheter în Liga 1, cu 10 reușite și 9 pase de gol.
Impresarul Giovanni Becali anunța, la începutul anului, că Florinel Coman îi va aduce o avere vărului său, Gigi.

„Gigi va lua câți bani vrea el, iar Florinel va câștiga cât nici nu visa. Poate nu se va realiza dacă mor eu, dar se va realiza. Firma mea pregătește ceva mare”, a spus Giovanni.

Florinel Coman este cotat la 5,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. Fotbalistul de la FCSB are trei selecții în naționala mare a Românieiloading...

Adauga un comentariu