National

Gigi Becali, despre relația cu Nuțu Cămătaru: „Doamne miluiește! Astea sunt niște minciuni…”

Publicat: 29 nov. 2021
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali este, fără voia lui, din nou în atenția publică și nu datorită fotbalului! După ce a spus că nu îl cunoaște pe interlopul Nuțu Cămătaru, patronul FCSB a revenit cu precizări, în urma cărții lansate de Codin Maticiuc. „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”. Conform celor scrise în carte, interlopul Ion Balint trebuia să devină patronul Stelei București, doar că acesta a refuzat și l-a recomandat pe Gigi Becali.

Nuțu Cămătaru ar fi deținut și trei jucători esențiali ai Stelei, la începutul anilor 2000: Florentin Dumitru, Marian Aliuță și Mirel Rădoi ar fi fost cumpărați în alb de interlop, conform celui dintâi fotbalist. Doar că Gigi Becali neagă aceste informații și susține că singura relația pe care avut-o cu Ion Balint a fost când îi cerea bani la cazino. Tot în carte, Nuțu Cămătaru a povestit cum l-a bătut pe Gigi Corsicanu, liderul galeriei Rapidului, la cererea lui Becali.

„Doamne miluiește! Astea sunt niște minciuni… Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream 100.000 – 200.000 de euro, a doua zi îi dădeam înapoi. Atât a fost. Eu nu eram fraier.

Niciodată în viața mea nu am spus ca cineva să bată pe cineva. Nu Nuțu Cămătaru, niciodată în viața mea nu am spus cuiva să bată pe cineva. Mereu când cineva voia să bată pe cineva, eu mă opuneam. Că zice el că a bătut, eu habar nu am de așa ceva. Sau că mă antrenam eu… Mi-e și rușine să comentez aceste lucruri”, a declarat Gigi Becali.

Nuțu Cămătaru, interlopul cu o avere uluitoare și o viață controversată

Ion Balint, cunoscut de toată lumea cu numele Nuțu Cămătaru, a adunat o avere impresionantă, iar gruparea pe care o conduce este extrem de influentă în România. „Clanul Cămătarilor” a devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai de temut rețele interlope, iar scandalurile și problemele cu legea aveau să îi aducă celebritatea liderului grupării.

Celebru interlop a crescut în cartierul Ferentari, unde are și în prezent mai multe proprietăți imobiliare, o fermă impresionantă unde a crescut păsări exotice, lei, urși și o herghelie de cai. Nuțu Cămătaru deține mai multe mașini de lux, dar și un conac impunător ce a reprezentat motiv de dispută între el și fosta soție, Lidia Balint.

Este cunoscut faptul că liderul cămătarilor a primit mai multe condamnări penale pentru spargeri de locuinţe, furt, violare de domiciliu, tâlhărie, şantaj, sechestrare de persoane, constituire de grup de crimă organizată și prostituție. În rețeaua infracțională au fost implicați și membri familiei lui Nuțu Cămătaru, frații, fosta soție, dar și mama interlopului. Ion Balint pe numele său adevărat a stârnit mereu controverse în spațiul public, iar legăturile sale cu oameni influenți au provocat revoltă

Mai mult, Nuțu Cămătaru nu a ezitat să recunoască faptul că a ajutat sau a fost ajutat de politicieni din România, spre indignarea unora care au negat implicarea sau orice legătură cu liderul interlop.

Recent, Nuțu Cămătaru a fost o prezență nelipsită din spațiul public după ce a devenit protagonist în cartea scrisă de Codin Maticiuc. Celebrul „crai de Dorobanți” se bucură de un succes răsunător după lansarea volumului „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru.”

Adauga un comentariu