Actualitate

Gigi Becali este urmărit penal! Iată de ce

Publicat: 19 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali este urmărit penal Iată de ce

 Gigi Becali este urmărit penal Decizie de ultimă oră luată de DNA Bucureşti. DNA a decis să înceapă urmărirea penală pentru finanţatorul FCSB. Totul a venit după o plângere penală pentru spălare de bani.

La ieşirea de la DNĂ, Gigi Becali a fost foarte acid în declaraţii. Acesta le-a spus jurnaliştilor prezenţi că este o ”prigoană”. Becali le-a spus jurnaliştilor că se bucura de această prigoană pentru că asta înseamnă să fii demn de Hristos.

„Noi suntem în post. Credeţi că dracii stau?”, le-a zis Becali jurnaliştilor. „Fericiţi veţi fi când vă vor prigoni pe voi. Asta nu e prigoana? Prigoana apare la familiile creştine. Eu mă bucur, că dacă nu vine prigoana înseamnă că nu sunt demn de Hristos”, a mai spus acesta.

Gigi Becali este urmărit penal Dosarul instrumentat de DNA! Ce conţine
Totul a început în 2014 atunci când nepotul lui Gigi Becali a renunţat la o despăgubire. Terenul în cauză se afla în Voluntari şi are aproximativ 14 hectare. La acea dată, instanţă a hotărât că el să primească contravaloarea sumei plătite fostului proprietar.

În 2011, o firmă a întocmit un dosar de despăgubire şi un raport de evaloare. Raportul evalua terenul la suma de 205.352.000 de lei. Ulterior, în 2012, Geambazi a dat în judecată Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor. Acesta a solicitat emiterea unui titlu de despăgubire. În 2014, Curtea de Apel a obligat Comisia pentru despăgubire să emită acest titlu. Asta ar fi presupus că valoarea imobilului să fie stabilită prin aplicarea grilei notarilor publici. Și să se acorde doar contravaloarea sumei plătite fostului proprietar. Și 15 % din diferenţa până la valoarea imobilului.

Despăgubire de la statul român
În iulie 2013, Vasile Geambazi a obţinut o despăgubire de 297.630.000 de lei de la statul român. Asta pentru un alt teren din Voluntari, de 21 de hectare. Potrivit unei decizii irevocabile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Adauga un comentariu