Sport

Gigi Becali jubilează: revenirea mult-așteptată la FCSB și super-transferul pregătit în iarnă!

Publicat: 17 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali jubilează revenirea mult-așteptată la FCSB și super-transferul pregătit în iarnă
Gigi Becali

Accidentat în meciul cu Backa Topola, din Europa League, Florinel Coman stă departe de gazon de o lună. Fotbalistul de 22 de ani, care a suferit o entorsă la gleznă, a ratat cele 3 partide ale echipei naționale și mai are puțin de așteptat până va reveni pe gazon.
Conform ultimelor informații, recuperarea a decurs foarte bine, iar Florinel Coman va reveni la antrenamente în două săptămâni. Ceea ce înseamnă că, în maximum 3 săptămâni, va fi apt de joc.

Sporting Lisabona pregăteste o nouă ofertă pentru Florinel Coman

Impresariat de firma lui Ioan Becali, vărul patronului de la FCSB, Coman, a fost monitorizat o perioadă de Sporting Lisabona. Portughezii au făcut o ofertă clară, foarte avantajoasă, însă Gigi Becali a refuzat-o. Ioan Becali a dezvăluit ce sumă ar fi cerut Gigi Becali.

„Vărul meu a avut o ofertă de 9 milioane de euro pentru Coman de la Sporting Lisabona și 10 la sută dintr-un eventual transfer. Nu a vrut, a vrut 11 milioane de euro”, a declarat Ioan Becali.

Diriguitorii grupării portugheze nu s-au lăsat intimidați de refuzul milionarului din Pipera și vor să mai facă o ofertă pentru internaționalul român în proxima periodă de mercato, susțin jurnaliștii de la onefootball.com.

Adauga un comentariu