National

Gigi Becali șochează din nou: „Mă implic ca să distrug USR-ul, care sunt atei și satanici”

Publicat: 17 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Becali șochează din nou Mă implic ca să distrug USR-ul care sunt atei și satanici
Gigi Becali

Gigi Becali ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu modul său inconfundabil de a dezbate anumite subiecte de interes. Acesta a afirmat că dacă ar fi să revină în politică ar face asta doar pentru a distruge „USR-ul satanic”.

”Dacă o să mă implic, nu mă implic ca să susțin un partid, mă implic ca să distrug USR-ul, care sunt atei și satanici. Asta va fi implicația mea, nu neapărat să susțin un partid. Implicația mea va fi ca să fie distrus USR-ul satanic.”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, declarații șocante: „Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea mă duc și eu”

Gigi Becali a reacționat în scandalul provocat de ÎPS Teodosie care a împărtășit cu aceeași linguriță mai mulți credincioși, printre care se aflau și câțiva copii. Cunoscut pentru relația pe care o are cu Providența, finanțatorul FCSB-ului a făcut declarații șocante. Potrivit mărturisirilor sale, acesta s-ar împărtăși cu lingurița care a fost folosită pentru cel puțin o mie de bolnavi de coronavirus.

În vârstă de 61 de ani, Gigi Becali nu este de acord cu folosirea lingurițelor pe care oamenii să le aducă de acasă atunci când se împărtășesc. Iar recent, controversatul afacerist a făcut afirmații halucinante.

“Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea mă duc și eu. Dar nu cum a făcut Cataramă! Hristos nu îmbolnăvește! Hristos face omul sănătos”, a declarat patronul clubului FCSB într-un interviu.

Gigi Becali, implicat în războiul purtat de cei din linia cu boala rară din China, SARS-CoV-2

Controversatul afacerist din Pipera se numără printre persoanele publice din România care s-a alăturat în războiul purtat de cadrele medicale din țara noastră și autorități împotriva noului coronavirus. Patronul de la FCSB a făcut donații pentru mai multe unități medicale, iar Institutul de Boli Infecțioase “Matei Balș” este unul dintre ele.

La scurt timp după ce Klaus Iohannis a anunțat că începând cu 1 iunie se vor putea ține spectacole cu 500 de spectatori, dar competițiile sportive se vor ține fără susținători, Gigi Becali a mărturisit că el nu va respecta acest lucru.

„Dacă e spectacol în aer liber, înseamnă că şi la fotbal 500 de oameni pot să fie pe stadion, fotbalul e spectacol. A zis că fără suporteri? Noi lasăm 500 de oameni”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, după ce Klaus Iohannis a afirmat că de la 1 iunie se vor putea ține spectacole cu 500 de spectatori, cu excepția meciurilor de fotbal: „A zis că fără suporteri? Noi lasăm 500 de oameni”

Patronul FCSB a mai spus că nu se teme de coronavirus și nu va purta masca de protecție fiindcă îl vor ajuta rugăciunile de la biserică.

„Păi ce, evit eu ceva? Crezi că mie mi-a fost frică de vreun coronavirus? Port eu vreo mască sau ceva? Mă duc la Biserică și masca mea e Sfânta Liturghie! Cine poate să mă atingă? Mă duc în fiecare dimineață, la ora 8, la Sfânta Liturghie. Poate să mă atingă corona pe mine? Ce corona? Nici 17 miliarde de corona! Sfânta Liturghie, Sfânta Liturghie, împărtășanie, spovedanie… Mă apară Hristos și îngerul de la Sfântul Botez.

Nu mi-e frică de corona! Nicio mască, nimic! Mă interesează doar Biserica și fotbalul. Nici măcar mai afacerile nu mă interesează. Biserica e singura care contează, e peste viața mea. Dacă Hristos zice să mor, mor acum. Nu mă interesează altceva”, a spus Becali

Adauga un comentariu