Sport

Gigi Mulțescu visează să salveze Dinamo de la retrogradare: „Ar fi cea mai frumoasă victorie din cariera mea de om”

Publicat: 22 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gigi Mulțescu visează să salveze Dinamo de la retrogradare Ar fi cea mai frumoasă victorie din cariera mea de om
Gigi Mulțescu visează să salveze Dinamo de la retrogradare: "Ar fi cea mai frumoasă victorie din cariera mea de om"

Antrenorul Gigi Mulțescu este convins că poate scăpa Dinamo de la retrogradare. Jucătorii lui Dinamo sunt izolați la baza de la Săftica, sub supravegherea medicului echipei. Antrenorul Gigi Mulțescu este îngrijorat de situația de la Dinamo, club care a înregistrat 14 cazuri de COVID-19, dar nu se gândește momentan la plecare și nu se teme de retrogradare.

Gigi Mulțescu visează să salveze Dinamo de la retrogradare

Jucătorii lui Dinamo sunt izolați la baza de la Săftica, sub supravegherea medicului echipei. Sunt zece zile de când aceștia nu s-au mai antrenat, susține Mulțescu.

„Au fost cele două antrenamente după care n-am mai făcut niciun antrnemant. S-au îmbolnăvit șase oameni. De când s-a amânat jocul cu Chindia, așteptăm. Nu a fost nimic real. Am văzut niște povești. Sunt îngândurat, sunt preocupat, e normal în situația asta. Până când nu se ia o hotărâre definitivă, noi suntem împreună. E vorba de vreo zece zile în care ei n-au făcut efort, nu s-au antrenat. Doctorul îi are pe toți în evidență, el știe cine a ieșit sau cine a intrat”, a spus Mulțescu.

Gigi Mulțescu are ca obiectiv salvarea lui Dinamo de la retrogradare

Mulțescu are ca obiectiv salvarea lui Dinamo de la retrogradare și spune că ar fi cea mai frumoasă victorie din „cariera mea de om”.
Dinamo este pe locul 13, cu 21 de puncte, la șapte distanță de Heramannstadt, ocupanta ultimului loc care asigură salvarea de la retrogradare.
„E cea mai grea perioadă, ne luptăm cu un adversar invizibil. Nu poți să-ți faci un program, nimic. E o nebunie. Ar fi frumos. Sănătatea e cea mai importantă. Această luptă, dacă aș câștiga-o, ar fi cea mai frumoasă victorie din cariera mea de om”, a mai declarat Mulțescu.

Lista celor infectați de la Dinamo

Ștefan Fara (19 ani, portar)
Aleksander (Sasha) Mitrovic (17 ani, portar)
Ricardo Grigore (21 de ani, fundaș central)
Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central)
Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga)
Dan Tălmaciu (19 ani, fundaș)
Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș defensiv)
Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv)
Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)
Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș ofensiv)
Mattia Montini (28 de ani, atacant)
Un maseur al clubului
George Trandafir (delegatul clubului)
Silviu Ioniță (psiholog)

Dinamo mai are de disputat șapte meciuri în play-out (dintre care două cu Hermannstadt și două cu Chindia). Echipe precum Academica Clinceni, FC Viitorul sau FC Voluntari au ajuns deja la zece meciuri jucate, și mai au patru până la finalul campionatului

Adauga un comentariu