Din lumea filmului

Gigi Proietti a murit. Dan Negru a anunțat tragedia

Publicat: 03 nov. 2020
Gigi Proietti la batranete zambind
Actorul de comedie Gigi Proietti a murit. Prezentatorul TV de la Antena 1 a anuntat tragedia pe retelele sociale

Actorul de comedie Gigi Proietti a murit. Prezentatorul TV de la Antena 1 a anunțat tragedia pe rețelele sociale. Gigi Proietti a fost un mare actor de comedie din Italia recunoscut la nivel mondial. După ce a făcut anunțul soc, Dan Negru a venit și cu o propunere neașteptată pentru cei de la PRO TV.

Moderatorul crede că trustul MEDIA PRO ar da lovitura daca l-ar introduce în Las Fierbinți pe Garcea, actor care a făcut ravagii în anii 90 cu grupul Vacanța Mare.

Gigi Proietti a murit. Dan Negru, propunere șoc pentru PRO TV

În postarea sa de pe contul personal de pe o rețea de socializare, Dan Negru a anunțat faptul că actorul italian Gigi Proietti a murit. Mai mult prezentatorul a făcut și o propunere neașteptată pentru cei de la PRO TV.

„A murit azi dimineața unul dintre cei mai mari actori de comedie tv din Italia, Gigi Proietti. La noi, umorul în televiziunea de după revoluție a avut doar trei fenomene, că audiență tv : Divertis ( lansați în tv de TVR și apoi luați de A1) Vacanta Mare și Las Fierbinți, ambele PROTV. Dacă aș fi în locul ălora din Pro, l-aș aduce pe Garcea că personaj în Las Fierbinți. Ar fi un bun spinof pentru ambele branduri.

Despre asta era Gigi Proietti: era omul isteț care știa să construiască branduri de umor în tv… ”

Cine a fost Gigi Proietti

Marele actor Gigi Proietti a murit ieri, pe 2 octombrie, în ziua în care ar fi împlinit 80 de ani. Pe numele său real Luigi Proietti, s-a născut la Roma, în ziua de 2 noiembrie 1940.

A fost actor, comediant, stand-up comediant, actor vocal, gazdă TV, regizor, cântăreț, director artistic și profesor. A făcut parte din acel cerc de artiști instruiți în teatru, domeniu în care s-a bucurat de un succes considerabil încă de la începutul anilor 1960.

Cunoscut pentru talentele sale de povestitor, a fost considerat unul dintre cei mai mari exponenți din istoria teatrului italian; în 1963, grație lui Giancarlo Cobelli, a debutat în Can Can of the Italians, urmând apoi o carieră de teatru, cinema și televiziune, de invidiat.

Foarte rezervat în privința vieții sale private, din 1967 până la moartea să a fost căsătorit cu Sagitta Alter, fost ghid turistic suedez, cu care a avut două fiice: Susanna și Carlotta, de asemenea actrițe. Din punct de vedere politic, el s-a declarat de centru-stânga, mențînând în același timp independența față de partide. La 30 septembrie 2013 a primit cetățenia onorifică a orașului Viterbo.

S-a stins din viață din cauza unor probleme cardiace, la ora 5:33 dimineața, din 2 noiembrie 2020, ziua când ar fi împlinit 80 de ani.

Săptămână neagră în lumea filmului

Începutul de săptămână a venit cu vesti extrem de proaste pentru cinefilii din întreaga lume. Ieri, actorul italian Gigi Proietti a murit, insa din nefericire nu a fost singurul mare actor ce s-a stins din viata. Starul Eddie Hassell a fost împuşcat în faţa apartamentului în care locuieşte iubita lui, aflat în Grand Prairie, o suburbie a oraşului Dallas, în jurul orei locale 01:00.

Agentul acestuia a fost cel care a făcut anunțul și a dezvăluit presei că Eddie a fost împuşcat în abdomen şi transportat la un spital din apropiere, unde a decedat.Faptele ce au dus la împușcătură nu sunt încă cunoscute, o anchetă în acest caz fiind în derulare.

Sambata, o alta veste extrem de tragica venea pentru iubitorii de film. Legendarul actor Sean Connery a murit la vârsta de 90 de ani. Realizările și aspectul frumos ale actorului au fost recunoscute și de-a lungul vieții sale. Connery a fost votat „Cel mai sexy bărbat în viață” de revista People la vârsta de 59 de ani, iar 10 ani mai târziu, un alt sondaj a stabilit că el este „Cel mai sexy bărbat al secolului”.

Adauga un comentariu