Cancan ultimă oră

Gina Pistol a născut! Smiley: „Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre”

Publicat: 09 mart. 2021
Gina Pistol
Gina Pistol a născut o fetiță.

Gina Pistol a născut! Proaspăta mămică și Smiley au anunțat marți seara, 9 martie 2021, pe o rețea de socializare, că au devenit părinți pentru prima dată.

Iată mesajul Ginei Pistol:

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostra s-a născut astăzi, este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare.”, a scris Gina Pistol pe pagina ei de Facebook.

Gina Pistol a născut o fetiță! Smiley: „Să fie soare!”

Tot printr-un mesaj publicat online, și Smiley a anunțat că a devenit tătic. El le-a transmis urmăritorilor că atât Gina, cât și fetița se simt bine. Artistul le-a mulțumit tuturor celor care le-au fost alături în ultimul timp.

„Dacă ar există litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiță noastră este sănătoasă.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni.

Va mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley pe Facebook.

Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut…

Publicată de Smiley pe Marţi, 9 martie 2021

 

Înainte ca Gina Pistol să meargă către spital, cuplul a înregistrat un mesaj video, în care mulțumeau pentru susținere.

Mesajul lui Smiley, înainte ca Gina Pistol să nască

Smiley a povestit, într-o notă amuzantă, cum a fost să trăiască alături de o femeie însărcinată. El a dezvăluit că Gina Pistol a mâncat foarte mulți struguri pe parcursul sarcinii, dar și că a dormit mult.

„În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp. A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.

Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită”, a spus Smiley.

Adauga un comentariu