Cancan ultimă oră

Gina Pistol a recunoscut! Cum s-a îndrăgostit celebra prezentatoare de Smiley

Publicat: 18 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gina Pistol a recunoscut Cum s-a îndrăgostit celebra prezentatoare de Smiley
În urmă cu opt luni, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți

Smiley şi Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună şi o minunăţie de fetiţă de care se ocupă cu toată dragostea. În cadrul unui interviu recent, blondina a făcut dezvăluiri neştiute despre cum s-a îndrăgostit de partenerul său.

Smiley şi Gina Pistol şi-au ţinut mult timp relaţia departe de ochii curioşilor. Când au hotărât să facă totul public, aceştia au explicat faptul că nu şi-au ascuns iubirea, însă aşa au considerat că este mai bine să trăiască.

Pe lângă activităţile pe care le desfăşoară în fiecare zi, Smiley are de puţin timp un podcat pe YouTube intitulat „8, 8 si ceva, FIX, cu Smiley”. Printre invitaţii care i-au trecut pragul, se numără şi mama fetiţei sale, Gina Pistol.

Cei doi au avut un dialog savuros, din care fanii au putut afla mai multe lucruri. Mai exact, blondina a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de celebrul cântăreţ.

Gina: Este emoţionat.

Smiley: Aşa ţi se pare că sunt emoţionat?

Gina: Hai că mă reîndrăgostesc de tine.

Smiley: Aşa te-ai îndrăgostit tu de mine, emoţionat?

Gina: Ştii când… bine ţi-am povestit şi ţie… dar cei care se uită la noi nu ştiu. Zic?

Smiley: Da, da! Ce să zici?

Gina: Când te-am observat eu pe tine, când te-am văzut „altfel”. Că tu pentru mine erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că în urmă cu câţiva ani eram la un eveniment şi urma să cânţi tu, eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci. Eu nu observ băieţii/bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur…

Smiley: Aşa arătam, parcă eram singur.

Gina: Erai pe scenă şi cântai „Love is for free” şi chiar mă uitam la tine aşa şi zic „Chiar e drăguţ băiatul ăsta”.

Smiley: Vedeţi ce înseamnă muzica…

Gina: Şi pe urmă tot te mai vedeam… ştii că veneam la „Vocea României” sunt consumatoare de muzică bună şi îmi plăcea foarte mult, veneam în public şi mă uitam aşa la tine.

Smiley: Şi vedeai cum îmi creşte părul.

Gina: Ei, vedeam altceva…

 

Adauga un comentariu