Cancan

Gina Pistol este în doliu. Iubita lui Smiley a pierdut una dintre cele mai dragi persoane

Publicat: 04 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gina Pistol este în doliu. Iubita lui Smiley a pierdut una dintre cele mai dragi persoane
Gina Pistol i-a adus un ultim omagiu părintelui Varlaam care a fost răpus de noul coronavirus

Clipe grele pentru iubita lui Smiley, Gina Pistol, care este în doliu, după ce a pierdut o persoană dragă pe care a răpus-o noul coronavirus. Prezentatoarea TV a anunțat cu tristețe că o persoană apropiată ei, părintele Varlaam, a trecut la cele veșnice.

Gina Pistol a pierdut o persoană dragă care a fost răpusă de COVID-19. Prezentatoarea TV trece prin momente triste și dificile. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare. Gina Pistol se pregătește să devină mămică și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, dar se pare că fericirea i-a fost umbrită de pierderea unui om drag. Vedeta și-a împărtășit durerea cu fanii de pe rețelele de socializare.

Gina Pistol este în doliu

Iubita lui Smiley este în doliu după ce părintele Varlaam a trecut la cele veșnice. Deși preotul nu făcea parte din familia vedetei, se pare că cei doi aveau o relație destul de apropiată. Gina i-a adus un ultim omagiu lui „Padre”, publicând o fotografie cu acesta pe rețelele de socializare.

„Drum lin, Padre”, a scris Gina Pistol în dreptul unei imagini în care apare alături de părintele Varlaam (Padre) de la Mănăstirea Partoș din Banat, ambii zâmbitori și plini de seninătate în privire.

A fost răpus de nemilosul virus la 49 de ani

Părintele Varlaam a murit la 49 de ani după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus. Starețul de la Mănăstirea Partoș s-a infectat cu COVID-19 în urmă cu aproximativ trei săptămâni. În 16 octombrie, el transmitea un mesaj pe pagina de Facebook a mănăstirii: cerea respectarea regulilor. Oamenii s-au mobilizat și au au reușit să găsească plasmă convalescentă pentru tratament. Cu toate acestea, „Padre” n-a reușit să învingă boala.

De astăzi, inima iubitoare a părintelui stareț Varlaam bate în veșnicie, lângă inima Celui pe care l-a iubit din veșnicie și pentru veșnicie. De astăzi s-a întors Acasă, unde mereu a trăit cu inima, deși s-a dăruit în întregime oamenilor. După 18 zile de luptă cu virusul SARS-CoV2, Padre s-a mutat la Domnul”, a transmis Mănăstirea Partoș pe pagina de socializare.

A sperat până în ultima secundă

Părintele anunța pe rețelele de socializare, acum mai bine de două săptămâni, că rezultatul testului pentru coronavirus a ieșit pozitiv. Cu toate acestea, nu s-a gândit nicio clipă că va pierde lupta cu acest nemilos virus. Preotul îndemna oamenii să respecte regulile și să se roage.

Dragilor,
Din păcate după primirea rezultatelor testului am fost declarat pozitiv. Se pare că fratele acesta, COVID, nu m-a ocolit. Voi rămâne probabil internat o vreme. Vă rog să vă amintiți de mine în rugăciunile voastre, după cum să vă rugați și pentru toți bolnavii și pentru medicii și personalul medical care fac atât de mult bine și care au o misiune deloc ușoară.
Vă port și eu în gândurile mele. Sunteți o icoană deasupra căreia mă odihnesc și de la care îmi iau putere. Suntem împreună. Mereu împreună.
Respectați, vă rog, regulile. Masca, distanța, igiena mâinilor… Știți cât de mult țin la asta. E esențial! Vremurile nu sunt bune…
Dacă cineva dintre voi ați fost în contact cu mine sau cu oamenii din proximitatea mea și observați simptome, vă rog mult să vă căutați medicul de familie, faceți testul și să aveți grijă de voi.
Rămâneți statornici în dragoste! Vă îmbrățișez din suflet!
Ps. Mulțumesc pentru (deja) atâtea mesaje frumoase care mi-au mișcat inima.. Sunteți tezaurul meu!
P. Varlaam (Padre)”, a scris părintele la acea vreme.

Acum, cu trecerea în neființă a părintelui Varlaam, Gina Pistol i-a adus un omagiu și a anunțat că este în doliu.

Adauga un comentariu