Cancan

Gina Pistol, prima imagine cu fetița în brațe. Fanii au criticat-o din cauza pisicii

Publicat: 20 apr. 2021
Gina Pistol prima imagine cu fetița în brațe
Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe superbe pe 9 martie

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol, a postat prima imagine în care apare cu fetița ei și a lui Smiley în brațe. Frumoasa blondă a dat naștere, la începutul lunii martie, unei fetițe superbe, de nota zece. Mai mult, ea și iubitul ei au anunțat și care va fi numele micuței.

La începutul acestei primăverii, în luna martie, Smiley și frumoasa prezentatoare Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată. Vedeta TV a adus pe lume, în data de 9 martie, o superbă fetiță care a primit nota 10 la naștere. Fericit şi vizibil emoţionat, prezentatorul show-ului de talente de la Pro TV a mărturisit că fetiţa lor va fi botezată Josephine Ana, iar numele de familie va cel pe care îl poartă și el – Maria.

Gina Pistol, prima imagine cu fetița în brațe

De curând, Gina Pistol a postat pe Instagram mai multe story-uri în care apare în timp ce o ţine pe micuța Josephine în braţe. Totodată, ea a povestit și cu ce greutăți se confruntă ca proaspătă mămică.

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toţi bebeluşii fac asta. Îi dau să mănânce şi o aşez pe o pernă sau pe o păturică, să stea cât mai lejer. În timp ce mănâncă, adoarme. O mai ţin aşa vreo 10 minute şi apoi încerc să o pun foarte uşor, mă mişc în slow-motion, în baby nest. Şi parcă are nişte piticuţi care îi spun: «Vezi că te-a pus mama ta în baby nest. Ce faci? hai, trezirea»! Zici că o pun pe ace, imediat se trezeşte. Nu pot să înţeleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina Pistol.

Mesaj transmis la o lună de la naștere

Mai mult, în urmă cu zece zile, Gina Pistol a transmis un mesaj emoţionant în ziua în care Josephine Ana a împlinit o lună.

„Astăzi fiica mea a făcut o lună. Nu pot să cred că a trecut o lună. Am impresia că o cunosc de o viaţă întreagă. Parcă toate trăirile pe care le-am avut eu până la ea parcă sunt nişte trăiri într-o altă viaţă. Nu ştiu cum să vă explic, e foarte ciudat. Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmpla. Oricum, mare noroc am cu Andrei.

Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurca foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpuşoi”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Au fost criticați de fani pentru Gogoșica

Gina Pistol și Smiley au postat recent poze cu micuța Josephine, dar și cu celălalt membru al familiei. Este vorba de Gogoșica, pisica familiei. Imediat, fanii au reacţionat spunând că părul de pisica dăunează bebeluşului. În plus, iată ce spune Mihaela Niță, medic pediatru.

„S-au făcut studii legate de aşa zisul risc al expunerii copiilor la părul de animale de companie. S- a văzut ca aceşti copii care în primii ani de viaţă au venit în contact cu animale de companie sunt de fapt protejaţi pentru a dezvolta boli alergice ulterior în viaţă. Aşa zisa teorie a igienei! Suntem mai dispuşi să facem boli alergice atunci când vorbim de un mediu controlat, igienizat excesiv şi cu substanţe foarte puternice.

Nu e nevoie atunci când vine un nou născut să se renunţe la animalul de companie sau să se dea altcuiva pe o perioadă de luni… Este foarte, foarte greu de ajuns la măsurile acestea radicale. Putem face lucruri. De exemplu, când vine un nou născut, să creăm o zonă limitată în care animalul de companie să nu ajungă”.

Însă Gina Pistol, care a postat prima imagine cu fetița în brațe, este cu siguranță conștientă de potențialele pericole la care ar putea-o expune pe fetița ei din cauza animalelor de companie.

Adauga un comentariu